Смажені баклажани з солодкою цибулею

Баклажани – чудовий варіант для тих, хто сповідує вегетаріанство. Оригінальна закуска, приготована за цим рецептом, може прикрасити навіть святковий стіл.

1 невеликий  баклажан

2 червоні цибулини

1 ст. л. меду

2 ст. л. оливкової олії

пучок листя салату

лимон, сіль, перець за смаком

Цибулю розрізати вздовж навпіл і тонко нашинкувати. Обсмажити в 1 столовій ложці оливкової олії до золотистого кольору. Додати мед, перець і дати настоятися. Баклажани нарізати вздовж слайсами 1 см завтовшки і обсмажити до золотистого кольору. На тарілку покласти листок салату, зверху – баклажан і цибулю. За смаком посолити та збризнути соком лимона.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист