СИНОПТИК РОЗПОВІВ, КОЛИ В УКРАЇНІ ЧЕКАТИ ВЕСНУ

В Україні до кінця лютого очікується аномально тепла погода, а в низці регіонів найближчим часом можливий прихід метеорологічної весни, оскільки плюсова температура очікується як вдень, так і вночі. 

Про це у середу, 16 лютого, повідомив Телеграфу синоптик Ігор Кибальчич.

До кінця зими, за його словами, на території України збережеться аномально теплий погодний характер. Проте періодично випадатимуть опади у вигляді мокрого снігу та дощу.

"Найімовірніше, вже з середини місяця у більшості центральних, південних та частково західних областей встановиться метеорологічна весна, оскільки середньодобові температури тут стійко перевищуватимуть позначку 0 градусів", - говорить синоптик.

Таким чином, прогнозує Кибальчич, нічні морози поступово відступлять, і лише 26-28 лютого є можливість незначного похолодання під впливом поля підвищеного тиску.

За даними синоптика, денні температури сягатимуть від +2 до +7 градусів, у південних, центральних, частково західних областях та Криму в окремі дні повітря прогріватиметься до 10-15 градусів тепла, що значно вище за кліматичну норму.

Більше того, в окремих пунктах можливе встановлення нових температурних рекордів. 

Джерело: Корреспондент.net

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист