СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКА МУЗИЧНА АКАДЕМІЯ РОЗПОЧАЛА ПРИЙОМ ЗАЯВОК

Незалежна ініціатива Music Export Ukraine, у ​​партнерстві з литовською менеджмент-компанією та лейблом MONOKEY, оголошують прийом заявок на першу Східноєвропейську Музичну Академію.

Навчання в Академії відбудеться онлайн за участі студентів та менторів з 8 країн Східної Європи (України, Латвії, Литви, Естонії, Угорщини, Польщі, Румунії та Білорусі) з серпня по жовтень 2020. Проект об'єднає 50 студентів — музикантів та менеджерів, — які навчатимуться та працюватимуть разом кожні вихідні. 

Східноєвропейська Музична Академія — це перший освітній та нетворкінг-проект, який має на меті об'єднати весь регіон. Він важливий для музикантів та музичних менеджерів, які хочуть подолати кризу концертної індустрії, занурившись у деталі альтернативних можливостей заробітку в сучасних реаліях.  Менторами Академії стануть імениті професіонали з усієї Європи, які мають досвід роботи в мейджор-лейблах, успішно розвивають свій музичний бізнес або є першим контактом для входу в міжнародні асоціації та музичні об’єднання. 

Кінцевий термін прийому заявок — 22 липня 2020 року (23:00 за Україною). З усіх поданих заявок буде обрано 50 студентів, яким буде надана можливість навчання в Академії. Результати відбору будуть повідомлені 27 липня.

Більше деталей у події: https://www.facebook.com/events/309724906850198/

Прийом заявок: https://forms.gle/VUXHkSubB4G3Ypa78

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист