Сергій Бабкін влаштував вуличні танці в центрі Харкова босоніж

Сергій Бабкін влаштував імпровізований міні-концерт у Харкові, де несподівано для всіх виконав свій хіт «Єви і Адами». 

Виступ Сергія відбувся в харківському парку ім. Тараса Шевченка і вразив усіх відвідувачів. Артист катався парком на велосипеді, коли його увагу привернула вулична музикантка, яка виконувала пісню артиста. Сергій, недовго думаючи, взяв гітару, зняв взуття і приєднався до дівчини. На імпровізованій сцені зі звичайних килимів вони виконали пісню «Єви і Адами». Буквально за кілька хвилин знайомий голос привернув увагу всіх відпочивальників парку.

Проте виявилося, що «спонтанний» перфоменс Бабкіна в Харкові відбувся не випадково – це були зйомки святкового шоу «З Днем народження, Україно!», яке вийде в ефірі каналу «Україна» в День Незалежності, 24 серпня.

«Емоції дуже круті, навіть не пам'ятаю, коли востаннє брав участь у такому заході. Тим більше, у Харкові, в моєму рідному місті. Я тут живу, в цьому парку часто гуляю. Мені відразу сподобалася концепція номеру – все максимально відкрито і по-справжньому, так, як воно є насправді», – розповів Сергій Бабкін.

Сергій Бабкін першим відкриває марафон артистів, які будуть гідами відеоподорожей Україною у концерті «З Днем народження, Україно!». 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист