Секс у воді: правила безпеки

Секс у воді багато хто сприймає як спосіб урізноманітнити своє життя. Щоб цей досвід став не тільки приємним і захоплюючим, а й безпечним, певні моменти слід врахувати заздалегідь.

Сексуальні ігри у басейні чи відкритій водоймі – для багатьох досить приваблива ідея. Не лише тому, що це абсолютно нові відчуття. Вода робить тіло набагато легшими, роблячи можливими різні пози.

«Водне середовище сприяє експериментам. При таких статевих контактах люди зазвичай забувають про шкіру й зосереджуються на геніталіях. Тому еротичні відчуття можуть стати абсолютно новими та дуже приємними», - пояснює сексолог Ана Роса Хурадо.

Але слід пам’ятати, що секс у воді не тільки приємний, а й небезпечний. Варто подбати про його наслідки для здоров’я і врахувати певні моменти.

У воді можна завагітніти. Дехто думає, що у воді ця вірогідність мінімальна. Насправді, ні. Тому якщо у ваші плани не входить дитина, не варто нехтувати презервативом. І не сподівайтеся, що хлор у басейні вб’є сперматозоїди! Це просто вигадка.

Високий ризик інфікування. В басейнах і природних водоймах вода не кришталево чиста. Бактерії, грибки, паразити – там може бути повний комплект того, що створить вам пізніше проблеми. Особливо тим, хто схильний до вагінальних інфекцій. Інфікування від партнера хворобами, які передаються статевим шляхом, теж ніхто не відміняв. Це ще один аргумент на користь презерватива.

Презерватив може легко зісковзнути. Одягати презерватив у воді не так зручно, як у ліжку. Плюс у воді він може зісковзнути і навіть порватися. Тому будьте обережні і контролюйте ситуацію. Зважте ще й на те, що хлор та інші хімікати впливають на міцність матеріалу і, відповідно, рівень захисту.

Не виключені травми. Звучить трохи смішно – як можна травмуватися у воді? Але насправді це зовсім не весело. Вода висушує піхву, змиває не тільки природну змазку, а й змазку на презервативі. Тому статевий акт може бути болючим. У гіршому випадку – може спричинити травми піхви.

Щоб сексуальні експерименти викликати тільки приємні спогади, сексолог радить вдягати презерватив перед водними процедурами (дивно, не дуже зручно, але найбільш безпечно).

На випадок, якщо цей метод контрацепції підведе, втілювати свої сексуальні фантазії у воді, коли в партнерки безпечні дні (з 1 по 9 і з 18 по 28 день менструального циклу).

І, звичайно ж, слід поважати оточуючих – не займатися сексом у місцях загального користування або в присутності інших людей.

Вас це може зацікавити: Чому відразу після сексу не можна вдягати білизну

Названо колір постільної білизни, який найсильніше збуджує

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист