Santorin презентує дебютний альбом «Хто я?» та анонсує перший концерт

Репер Santorin презентує дебютний альбом «Хто я?». В реліз увійшло 10 треків: 9 нових треків та виданий фіт з alyona alyona. За весь продакшн альбому відповідає сам артист.

Після дебюту із треком «Маю крила» репер Santorin став одним із головних відкриттів хіп-хоп-сцени, а трек з alyona alyonа «Палай» закріпив його у статусі головного реп-відкриття 2022 року.

Альбом «Хто я» будується на емоційному стані, що перетікає із одного в інший. Це самопрезентація та сторітелінг життя, пояснення слухачеві, хто він, звідки та куди йде, які його цілі та бажання.

«Після мого дебюту з треком «Маю крила» мені багато хто із відомих імен  писав, що я «влетів в реп на двох ногах». Мене запитували: хто я, звідки я взявся такий. Насправді з музикою я давно, проте довгий час вона була як хобі, але в 2022 році почав займатись цим професійно. Дебютним альбомом я хочу познайомити всіх з собою та розповісти хто такий Santorin», – говорить артист.

Сюжет альбому побудований таким чином, що трек за треком артист розповідає історії свого життя, а апогеєм є фінальний трек «Хто я». Цей альбом – це 10 історій, сповнених класичним хіп-хопом, нотками поп-звучання з латиноамериканським вайбом, етнічними мотивами та ліризмом балад, а також електронними танцювальними ритмами. 

Разом із альбомом Santorin презентує відео на трек з альбому «На краю».

Також артист оголошує перший концерт, на якому відбудеться презентація платівки - 08/05, Мала Опера. Частина прибутку від продажів піде в фонд Musicians Defend Ukraine.

Квитки на концерт: https://secure.wayforpay.com/payment/santorin_kyiv_2023

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист