Салат з куркою та грейпфрутом до новорічного столу

Салати з куркою чудово підходять як для повсякденного меню, так і для святкового столу. Але додаткові інгредієнти і заправка можуть можуть перетворити звичайну страву на щось особливе.

300 г курячого філе

1 грейпфрут

Салатний мікс (салат листовий, зелений мангольд, салат руккола)

1/4 гранати

1 червона цибуля

30 мл оливкової олії

1 ч. л. чорного кунжуту

спеції: карі, паприка, сіль, перець

Куряче філе порізати на невеликі шматочки і обсмажити в олії зі спеціями (каррі, паприка, перець).

Червону цибулю нарізати кільцями.

Грейпфрут почистити, половину м'якоті поділити на шматочки, попередньо знявши з них  плівку.

З другої половини грейпфрута вичавити сік, додати оливкову олію, сіль та перець.

Обережно витягти зерна граната, щоб вони не пошкодилися й не пустили сік.

Перемішати салатний мікс, шматочки грейпфрута, куряче філе та червону цибулю.

Полити заправкою, ще раз акуратно перемішати та посипати зверху зернами гранату й чорним кунжутом (насіння попередньо обсмажити на сухій сковороді).

Вас це може зацікавити:  Рецепт неймовірно смачних курячих стегенець, тушкованих з лимонною цедрою та оливками

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист