Салат із креветок із соусом «1000 островів»: не можливо відірватись

У соусу «1000 островів» існує кілька версій походження. Але яким би воно не було, це один із найпопулярніших і найсмачніших соусів родом з північно-американського континенту. Зазвичай його подають у ресторанах швидкого харчування до гамбургерів або сендвічів, але до морепродуктів він підходить теж ідеально.

Інгредієнти на 2 порції:

200 г королівських креветок

2 маленькі картоплі

1 огірок

2 помідори чері

1 зубчик часнику

1 ст. л. оливкової олії ~ 15 гр

Для соусу:

75 г майонезу

25 г кетчупу

20 г дрібно нарізаних маринованих корнішонів

20 г дрібно нарізаної червоної цибулі ~ 1 ст ложка

1/4 ч. л. копченої паприки

Картоплю відварити в мундирі до готовності у підсоленій воді, очистити від шкірки та розрізати на 4 частини.

Креветки очистити, розрізати вздовж по спинці та видалити стравохід, обсушити паперовим рушником.

Часник придавити ножем і розрізати на 3-4 частини. Обсмажити на оливковій олії разом з креветками.

Нашаткувати соломкою огірок, помідори черрі розрізати навпіл або на 4 частини. Для соусу змішати майонез з кетчупом, додати дрібно нарізані мариновані корнішони та цибулю, приправити копченою паприкою та розмішати. Викласти зелень, овочі та креветки на тарілку. Подати із соусом.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист