Руслана виступила в Аахені на глобальній демонстрації руху Fridays For Future

21 червня в Аахені (Німеччина) відбулася одна з найбільших глобальних демонстрацій руху Fridays For Future. У ній взяло участь більш ніж сорок тисяч чоловік. Аахен не просто так обрали центром проведення акції: неподалік від міста знаходиться найбільше в Європі родовище бурого вугілля - Аахенський басейн. Також місто розташовано у місці перетину трьох країн: Німеччини, Бельгії та Нідерландів. Активісти більше ніж з 16 країн діставалися до центру демонстрації з трьох сторін різними шляхами: пішки, на велосипедах та на потягах.

1 / 22
2 / 22
3 / 22
4 / 22
5 / 22
6 / 22
7 / 22
8 / 22
9 / 22
10 / 22
11 / 22
12 / 22
13 / 22
14 / 22
15 / 22
16 / 22
17 / 22
18 / 22
19 / 22
20 / 22
21 / 22
22 / 22

Амбасадор відновлюваної енергії у світі Руслана, котра раніше висловлювала активну підтримку руху Fridays For Future цього разу теж приєдналася до демонстрації. В Україні цей рух тільки зароджується. Руслана - перша українка, що вийшла на сцену перед десятками тисяч протестувальників зі всього світу!

“Вийшовши на сцену разом з активістами Fridays For Future, я хотіла показати, що ми всі разом, незалежно від того, хто з якого міста чи країни. Маючи вибір між комерційним виступом в якомусь клубі та безкоштовним благодійним на цій акції, звичайно я обрала другий, тому що розділяю цю боротьбу за спасіння планети.

Сьогодні я дійсно була одним з голосів цього руху. Я щиро влилася в цей стрім і люди відчули мою щирість, відповівши взаємною симпатією. Це можна побачити по фото та відео, по наших емоціях. Тепер я одна з Fridays For Future! Попри те, що ми скандували, що ми ПРОТИ - проти вугілля, нафти, газу, енергетичних війн та екологічних катастроф, всього, що вбиває нашу планету, мій основний заклик полягав в тому, що ми все ж зібралися не ПРОТИ, а ЗА – “ЗА МАЙБУТНЄ”! - поділилася Руслана.

Зі сцени Руслана заявила про необхідність переходу на відновлювані джерела енергії у всьому світі, оскільки часу більше немає - необхідно рятувати планету: зачиняти вугільні станції, знижувати викиди в атмосферу. Вона сказала, що якщо ми протягом 10 років не почнемо робити кроки назустріч Планеті, то нашим нащадкам це створить великі проблеми у майбутньому через кліматичні зміни в житті Планети.

Акція відбулася за підтримки Parents For Future та Scientists For Future.

Fridays For Future - світовий громадський рух школярів та студентів. Рух, який потребує рішучих дій для запобігання подальшого глобального потепління та кліматичної кризи.

 Інформація та матеріали надані «Master Management»

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист