Роман Скорпіон презентує пісню, назва якої, є новорічним бажанням кожного українця

На різдвяні свята вирує особлива атмосфера. А ми, українці, віримо у дива і кожен з нас має зараз одне омріяне бажання, щоб закінчилась війна і росіяни покинули нашу землю. І ми віримо, що так і буде. Роман Скорпіон створив пісню-афірмацію, меседж якої простий та давно усім відомий.

“Цей трек створений для незламних, сильних людей, які попри відключення електроенергії продовжують творити, навчатися, попри щоденні обстріли, живуть на повну. Я хочу, аби українці й надалі не втрачали надію на наше світле майбутнє, адже ми робимо усе задля цього. Ми будемо жити “без них” - вільно, щасливо та незалежно. “Україна переможе” - пісня, що присвячена нашому незламному народу та нашій перемозі!” - поділився артист.
На композицію була створена відео робота, яку артист презентує в один день з треком. У кадрах кожен може побачити та відчути себе, українця, який проживає цю криваву війну. 

“Україна Переможе” - дуже глибока, сильна, життєстверджувальна та, що здатна підняти дух та дарувати ще більшу надію. Немає жодного українця, який сумнівався в перемозі нашої країни, ми знаємо це, віримо та робимо для цього все. Навіть коли вітаємо один одного зі святами, побажання єдине - перемога та мир. У відео ми хотіли підсилити цю емоцію через, власне, емоції людей, тому що зараз під час війни, українець - є найціннішим ресурсом. Важливіший за гроші, за енергетику, за зброю. Якщо б не було наших героїчних людей, які віддають себе за нашу країну - не було б і нас з вами. Кожен на своєму місці робить свою справу”, - поділився режисер Володимир Шурубура.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист