Ритмічно-ліричний тандем alyona alyona та Jerry Heil вибухає новим чуттєвим фітом «ЧОМУ?»

Чому життя таке несправедливе? Чому наступний день ще більш вразливий? 

Чому дедалі більше і складніше? Чому коли все ліпше, то вмить стає ще гірше? 

Саме цими вічними питаннями артистки засипають слухача і Всесвіт у своєму новому дуеті, бо обидві наразі перебувають у складному пошуку відповіді на безліч питань, і зокрема: «Кому Бог відкриє карман, повний істини?» (с)

І це вже не те хітове вірусне тінейджерство з #вільною_касою та не гучні розбори, «хто там сказав на мамку «падло»? Натомість це зріла творчість двох потужник співачок, що переживають нелегкі часи разом зі своєю країною. 

«З приходом війни, я усвідомила, що найкраще благо в світі — це служити. Проявляти любов. Усі істини — прості. Рідна земля не має аналогів. Інтуїція — це голос душі. І якщо повторювати ці істини собі зранку і перед сном, якщо чути себе, якщо любити, не очікуючи любові, якщо шанувати рідну землю, то і простір навколо чистий, як джерельна вода», – Jerry Heil

Даний фіт у виконавиць вже не перший. І судячи з того, як гармонійно складається їхня співпраця, він точно не останній.

«Коли Яна надіслала мені приспів, мені здається що я в ньому потонула і мені дуже приємно відкривати перед собою таку душевну, і таку глибоку Яну», – зазначає alyona alyona. І в той же час, у своїй формі задається тими самими питаннями, що й її компаньйонка: «В мене є дуже багато запитань, на які дійсно мені дуже складно зараз шукати відповіді, але я їх шукаю, саме через те щоб розставити в своїй голові все по полицях і зрозуміти як жити далі. Я дуже часто зустрічаю людей, в яких виникають такі самі запитання і дуже хочеться щоб наше нове суспільство, яке формується тут і тепер, давало відповіді на ці питання не такою ціною якою дає зараз».

Давайте разом з  артистками задамося цими питаннями ЧОМУ?

А знайшовши відповіді, і зробивши висновки, будемо вірити і молитися, аби життя якомога швидше змінилося у той бік, де наступний фіт Jerry Heil та alyona alyona буде сповнений теплим і світлим вайбом від миру і злагоди на рідній землі під нашим вільним небом. 

Приємного прослуховування. 

Слава Україні!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист