РАЗОМ ЧИ НАРІЗНО: ЧИ МОЖУТЬ АКТОРИ СЕРІАЛУ «ПАПАНЬКИ» ДОЗВОЛИТИ СОБІ ВІДПУСТКУ БЕЗ СВОЇХ ДРУГИХ ПОЛОВИНОК?

Трапляються моменти, коли кожному з нас потрібен відпочинок від побутових проблем та перезавантаження від роботи. Причому хочеться зробити це окремо від своєї другої половинки. У 4 сезоні «Папаньок» Світлана та Таня організовують собі дівич-вечір у готелі, а Єгор та Сашко теж не гають часу і разом веселяться. Чи можуть собі таке дозволити наші актори у реальному житті та чи уявляють вони собі відпустку без сім'ї й дітей – відповіді шукайте далі.

Можу собі дозволити відпочити від усіх, але дружина не дозволяє – так жартує Єгор Крутоголов, відповідаючи на запитання про відпочинок.

- Я можу собі дозволити кудись полетіти самому, але я дуже сімейна людина. Як тільки у мене закінчується робота, я поспішаю до сім'ї. Дуже їх люблю, – ділиться актор.

Не уявляє собі окремого від сім'ї відпочинку й екранна дружина Єгора – Лілія Ребрик.

- Я ніколи не відпочивала без чоловіка та дітей. Для мене відпочинок наодинці – зовсім не відпочинок. Можу сама поїхати кудись по роботі, таке буває. Але відпочивати самій – ні. Ніколи такого не пробувала та не хочу пробувати. Навпаки, я завжди чекаю на можливість вибратися з сім'єю на відпочинок, - стверджує актриса. – У цьому, мабуть, єдина відмінність у мене з моєю героїнею Світланою.

Євген Сморігін може відправити на відпочинок дружину та дітей, а сам при цьому вирушить на роботу. А ось так, щоб окремо від них полетіти відпочивати – ні.

- Самому відпочивати нудно. Разом веселіше. Іноді ми з дружиною Лідою можемо кудись полетіти, – каже Женя. – А щодо перезавантаження від роботи, то я не перезавантажуюсь. Я люблю свою роботу. Не розумію, що таке «відпочивати від неї». У мене щодня щось нове: новий скетч, нові локації, нові зйомки. У мене робота мрії, і я від неї кайфую.

Полетіти на сольний відпочинок не доводилося і Наталці Денисенко. Хоча актриса зізнається, що любить проводити певний час наодинці із собою.

- Я люблю водити себе у ресторани. Хоча раніше я цього не розуміла: як я сама можу піти до ресторану? А зараз мені подобається побути наодинці із собою та своїми думками. Бувають моменти, коли я вигоряю, доходжу до такої критичної точки, коли мені треба побути на самоті, - ділиться Наталка. – Кудись поїхати самій – такого в мене не було. Але, можливо, коли Андрійко підросте та підростуть дітки моїх подруг, ми влаштуємо собі такий дівич-вечір.

А ви як ставитеся до роздільного відпочинку? Пишіть свої думки у коментарях у наших соцмережах. І обов'язково дивіться нові серії «Папаньок»: о 20:15 на каналі СТБ та нашому ютуб-каналі.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист