Прем’єра! «СПЕКА» почуттів від Софії Єгорової!

Співачка Софія Єгорова презентує музичну новинку - пісню «Спека». Автором треку виступив відомий сонграйтер Дмитро Сисоєв (працював з такими артистами, як: Оля Полякова, OLEYNIK, Анна Трінчер і багато інших). Робота над піснею проходила на студії «Meyer Records». Це перша спільна робота музикантів з Софією.

З Дмитром ми віднайшли таке звучання, якого раніше навіть від себе не чула. «СПЕКА» відкрила нову мене. Трек про спалах вогню у відносинах, блискавки між парою у реальному житті. Коли неймовірне почуття кохання огортає тебе несподівано. «СПЕКА» - це можливість сказати своїм коханим усе без слів. Саме восени пісня «СПЕКА» буде доречною для флірту та закоханих людей, - розповіла Софія Єгорова про свій новий трек.

За словами Софії,  пісня «СПЕКА» є новим поштовхом у творчості. Сингл передає всю палітру вибуху почуттів: атмосферні алегорії, пристрасні емоції, які вирують між закоханими.

Я звернув увагу на оригінальний, фірмовий тембр Софії – низьке оксамитове звучання. Пазли склались, у голові заграла фрешева смачна та крута мелодія, а потім з’явились слова. У результаті вийшов мікс моменту «тут і зараз» та емоційного пристрасного вибуху, який поглинає повністю з головою. Софія чудово передала мій задум та ідею пісні «СПЕКА». Для мене важливо бути з артистом на одній хвилі, це і називається хімією, - поділився автор та саундпродюсер пісні Дмитро Сисоєв.

Робота над піснею тривала лише два тижні. Дмитро написав пісню і показав Софії, у співачки не було жодних зауважень. Вже через кілька днів на студії відбувся запис. Усе пройшло дуже творчо та на одному диханні.  

Слухайте онлайн «СПЕКА» Софії Єгорової

Обкладинка синглу «СПЕКА» незвична: фото співачки оформлено в стильний арт-колаж з квітами, планетами, метеликами та цікавими арт-об'єктами. На фото Софія граційно позує у шовковій чорній сукні з відкритою спиною. Волосся співачки зібрано у стильний пучок.

Пісня «СПЕКА» вже представлена на всіх музичних платформах та в ефірі радіостанцій.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист