Прем'єра пристрасного відео — пасодобль від Олександра Прохорова і Тоні Руденко

У мережі з'явилося відео від несподіваного тандема! Танцівник і хореограф Олександр Прохоров станцював пристрасний пасодобль з учасницею проєкту «Танці з зірками», партнеркою Арама Арзуманяна — Тонею Руденко. Творчий тандем заявив про себе одним з найбільш гарячих і сексуальних іспанських танців. Як зізналися Олександр та Тоня, саме цей танець найбільше передає їхній настрій та внутрішні пориви, демонструє силу і темперамент.

«Вже давно я виношував бажання зробити подібну роботу. І ось, нарешті, вдалося реалізувати цю ідею та бажання в життя! З Тонею ми познайомилися давно. У 2015 році на зйомці кліпу Злати Огневич, з якою пізніше працювали тривалий час. А після того, як Тоня взяла участь в проєкті «Танці з зірками», ми вирішили випустити спільну відеороботу», — розповів Олександр Прохоров про ідею танцювального ролика і знайомство з танцівницею.

«Чому ні? Ми обидва професійні та дуже технічні творчі одиниці. Вже наступного дня, після зустрічі на «Танці з зірками», ми зустрілися в кафе й обговорили, що і як будемо робити», — поділилася Тоня.

У відео пасодобля, крім динамічної танцювальної лексики, пара вирішила використовувати велику кількість повітряних підтримок. Танцівники придумали так багато складних трюків, що деякі не змогли вписати в постановку, інакше вона була б вже не танцювальною, а акробатичною.

«Ми вирішили їх залишити на наші наступні роботи», — додали танцюристи.

Стрункі й спортивні фігури пари підкреслили стильні танцювальні наряди. Олександр постав у відео в червоно-чорній сорочці, яка оголювала торс. Як розповів танцівник, тканину шукали майже місяць, і знайшли в Іспанії. Костюм Тоні Руденко складався з декількох частин: топ з шортами, декоровані бісером і паєтками, та спідниця-трансформер. За день до зйомки відео наряд довелося перешивати — він не витримав емоційних і технічно складних моментів танцю на генеральній репетиції та порвався.

Локація для зйомки була обрана не випадково — парі хотілося максимально точно передати настрій і характер пасодобля. Найкраще підійшла недобудована будівля з фактурними бетонними сходами та перекриттями: колони, багато вільного простору. Зйомки відео тривали понад 5 годин на вулиці, при температурі +5°C. Знімали на камери, а також дроном з повітря, щоб показати легкість та масштабність одночасно.

«Один зі складних та  відповідальних моментів нашої роботи — красиво відзняти танець. Так, щоб він через відео чіпляв глядачів, так само, як i наживо. З локацією ми визначилися швидко. Саша знайшов супер професійну знімальну команду. Єдине, погода була, м'яко скажу, не дуже — холод божевільний. У топіку та шортах при +5°C, в недобудованому холодному приміщенні, м'язи мерзнуть і перестають слухатись. Ти намагаєшся їх зібрати, але виходить це з великими зусиллями. Після кожного дубля — кутались в халат і куртку. І так сотню разів... Оскільки знімали ми після дощу, тож ноги й спідниця були мокрі. Та й повірте, на камінцях і цвяхах танцювати не дуже комфортно. Але ми пройшли через це, заради красивого результату. Ми задоволені своєю роботою!», — розповіла про знімальний процес Тоня Руденко.

Глибокий, наповнений почуттями та емоціями танець пасодобль у виконанні Олександра Прохорова і Тоні Руденко нікого не залишить байдужим.

«Я сподіваюся, що глядачам подобається наша робота. Ми вклали в неї багато себе, багато сил, часу та енергії. Велика команда, яка були з нами, допомагала на майданчику та поза ним — залишаються за кадром. Ми їм теж дуже вдячні. Ми не зупиняємося, і творимо щось нове!» — поділився фіналіст проєкту «Танці з зірками» Олександр Прохоров.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист