ПОЗИТИВ, GENA VITER ТА ВСІ БЛОГЕРИ-“МІЛЬЙОННИКИ” ІНШІ ВІДЗНАЧИЛИ ПРЕМ’ЄРУ КЛІПУ АННИ ТРІНЧЕР В DIGITAL-ГАЛЕРЕЇ

Те, що прем’єра кліпу “Бла Бла Бла” 19-річної співачки й актриси Анни Трінчер в діджіталі відбулася близько двох тижнів тому (за цей час відео набрало більше мільйона переглядів), не зупинило артистку від оффлайн-тусовки в честь цієї події трохи пізніше. У самому серці Києва, в просторі ФУТУРА, Анна зібрала всіх своїх друзів з блогерської тусовки та шоу-бізнесу, аби подивитися разом із ними на великих екранах нову відеороботу, а також показати ексклюзивні кадри backstage.

Анна Трінчер:

Я просто не могла не зібрати разом усіх тих, хто причетний до мого життя, до творчості, до того, що я зараз щаслива. Мені хотілося подякувати їм! І я дуже рада цій тусовці, бо такою теплою атмосферою може похвалитися не так багато заходів.

На презентації був присутній і режисер кліпу “Бла Бла Бла” Герман Ненов. Спільну роботу з ним Трінчер назвала найкращим тандемом за свою кар’єру. І це при тому, що Ненов не давав юній зірці жодних поблажок: вона була в кадрі в цілому 26 годин, включаючи 8 переодягань у різні образи та 9 змін локацій!

Герман Ненов:

Це наше перша співпраця з Анною. Та моя інтуїція вже підказує те, що за кілька років вона буде “номер один”! Її талант і всі його грані підірвуть цей шоу-бізнес!

Привітати Анну з важливою для неї подією прийшли Позитив, Lida Lee, Nino Basilaya, Gena VITER і резиденти ключових TikTok-будинків України uLove Home, Top Team House і WHYNOT HOUSE, у якому бере участь і сама Трінчер.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист