ПОТАП З ДОВЖЕЛЕЗНОЮ БОРОДОЮ ЗІГРАЄ СВЯЩЕНИКА ЄВЛАМПІЯ В УКРАЇНСЬКІЙ КОМЕДІЇ

Вже зовсім скоро, 4 жовтня, на широкі екрани країни вийде українська комедія "Скажене весілля".

Продюсером стрічки є Юрій Горбунов, музичним продюсером – Олексій Потапенко (Потап). Як виявилось, Потап також зіграє у стрічці. Продюсеру дісталася роль священика Євлампія, а от його колезі, мультиартисту MONATIK – дяка Пилипона.

Крім того, на великому екрані глядачі побачать Юрія Горбунова і Олега Винника. Кого вони зіграють – поки таємниця.

Картина є першою частиною майбутньої комедійної кінофраншизи про Василя Середюка і його родину. Стрічка занурить глядача в підготовку до весілля і саме святкування - нескінченне джерело гумору і національного колориту.

Музику для проекту створює Потап. Крім того, продюсерський центр Олексія та Ірини Горової MOZGI Entertainment став співпродюсером фільму.

Для створення оригінальної атмосфери і настрою фільму будуть використані тільки гарячі українські хіти і впізнавана улюблена поп-музика.

За сюжетом стрічки директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк (Назар Задніпровський) відправляє доньку Катерину (Поліна Василина) навчатися до Франції. Як раптом дівчина повідомляє батьку, що збирається вийти заміж за французького лікаря – кардіохірурга Франсуа (Джиммі Воха-Воха). І все б нічого, тільки коханий дівчини – афрофранцуз.

Організувати весілля так, щоб воно не відбулася – здається чудовою ідеєю. Але коли на шляху стоїть кохання – невідомо, чи вдасться такий план реалізувати. 

glamur

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист