ПОТАП У ВІДВЕРТОМУ КЛІПІ ЗІ СТРИПТИЗЕРКАМИ ЗАСПІВАВ СОЛЬНО

Репер та продюсер Потап, дружина якого Настя Каменських показала його темношкірим у квіточках, представив свій сольний ліричний альбом. 

MISHA / - перша частина подвійного альбому ПТП MISHA // NINA. До нього увійшло сім автобіографічних треків, сплетених з хіп-хопу і романтики.

Музику і слова до треків нового альбому написані Потапом в співавторстві з молодим саундпродюсером і звукорежисером Nick Niker (Микита Пучков).

"Всі звикли до Потапа – веселуна, шоумена, хулігана, в цьому альбомі я той Потап, якого ніхто не знає - романтичний, добрий, який співає... Це альбом на одному диханні. Про почуття повного занурення в іншу людину, коли хочеш сховатися від усіх. У нього вкладені думки дорослого, досвідченого, романтичного чоловіка про ставлення до життя, конкуренції, кохання, музики. У MISHA / метафоричні історії доброго плюшевого ведмедика пронизані головним слоганом, думкою, характером - коханням!" – прокоментував Потап.

Альбом відкриває композиція CHINA, яка розповідає про найперші емоції, які виникають у чоловіка, коли він бачить гарну дівчину і закохується з першого погляду: тут і трепет очікування, і палкі погляди, і поцілунки ...

Найперша секунда зустрічі, коли спрацьовує біохімія між чоловіком і жінкою, показана в кліпі на пісню CHINA, який вийшов в день релізу альбому. Чуттєву і інтимну відеороботу зняли режисери Максим Шелковніков і Денис Маноха (MOZGI Production). За сюжетом герой приходить до клубу, щоб залікувати душевні рани.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист