POMITNI став першим українським лейблом в європейській музичній асоціації IMPALA

І це важлива новина для всієї української музичної індустрії!
Оскільки включення українського лейбла є кроком в бік Євроінтеграції – у музичному секторі. І цим кроком IMPALA підкреслює свою зацікавленість нашою музичною індустрією та важливість нашої співпраці для просування незалежного музичного ринку Центральної та Східної Європи:  “Граючи ключову роль в українському музичному секторі та співпрацюючи з великими артистами, Pomitni додасть IMPALA величезної цінності. Це дозволить нам і далі розвивати наші зусилля в регіоні та продовжувати розв’язувати ключові питання з нашими членами”зазначає виконавчий голова Хелен Сміт в офіційному повідомленні.

Нам як українському лейблу, який розвиває українську музику та культуру, це дасть можливість отримувати досвід колег по IMPALA  – іноземних компаній та паблішингів, імплементувати це до своєї експертизи та підсилювати її, рухаючи розвиток всієї індустрії: 

 «Наша країна має бути гідно представлена в різноманітних асоціаціях на міжнародному рівні. Зокрема музичних. За останні два роки українська музична індустрія помітно розвинулась. І перспективи амбітні. Для того, щоб пришвидшити цей розвиток і просувати українську музику, нам важливо залучати досвід європейських колег. Тому вступ до IMPALA – важливий крок і для нас як провідного українського лейбла, і для музичної індустрії країни» – коментує засновниця та CEO POMITNI Ірина Горова.

Наступним кроком стане доєднання України до IMPALA на національному рівні,  а саме – Української музичної асоціації, над створенням якої індустрія активно працює. 

Пишаємося цією подією та будемо вдячні за вашу підтримку.

*IMPALA – музична асоціація, яка з 2000 року представляє незалежні музичні компанії та їх артистів по всій Європі. Асоціація базується в Брюсселі (Бельгія) і налічує понад 6 тисяч членів – це незалежні музичні компанії та національні асоціації незалежних компаній. Ключові питання, над якими працює IMPALA: стабільний розвиток незалежного музичного сектору, сприяння різноманітності та підприємництву, натхнення на зміни та розширення доступу членів до фінансування. 

POMITNI – перший представник від України серед партнерів IMPALA

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист