ПОЛЯКОВА ОТРИМАЛА ОСОБИСТУ ЗІРКУ НА "ГОЛЛІВУДСЬКІЙ АЛЕЇ СЛАВИ" У КИЄВІ

Ім'я поп-діви стане національною пам'яткою у центрі столиці.

25 квітня, на "Площі зірок" у Києві, яка є символом популяризації національної культури, українського мистецтва і спорту країни, з'явилося нове ім'я. 19-я зірка була присвячена співачці Олі Полякової "за особливі досягнення, внесок і розвиток української музики".

Привітати українську поп-діву з нагородою прийшли дизайнер Андре Тан, актор Юрій Ткач, актриса і телеведуча Сніжана Єгорова, артист Іван Люленов і старша донька зірки Маша. 

"Полякова вже кілька років не сходить з олімпу українського шоу-бізнесу. Її пісні стають хітами, а акторська майстерність і почуття гумору високо цінується глядачами популярних шоу. Її вміння бути яскравою і сміятися над собою є прикладом для всього музичного бомонду нашої країни", - зазначає Андре Тан.

Сама ж Оля Полякова вважає нагороду заслуженою. Артистка зізналася, щоб подарувати глядачам настрій і емоції, зірці треба прикласти чимало зусиль.

"Я, звичайно, рада і абсолютно впевнена, що її заслужила. Чесно кажучи, праця артиста - дуже нелегка. Адже червона доріжка - це зворотня сторона кропіткої роботи, коли ми нормально не спимо, не їмо, добираємося у важких переїздах до свого глядача розбитими дорогами. Але ж завдання артиста - прикрашати життя людей. І якщо у мене виходить на пару хвилин вашого життя змінити настрій або якось прикрасити собою ваш світ, значить, я живу не дарма ", - прокоментувала нагороду співачка. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист