Паска-кекс з цукатами та білим шоколадом

Незабаром світле свято Великодня, і господині знову в пошуках нових рецептів пасок. Пропонуємо спекти  кексову паску. Вона така смачна, що однозначно стане однією з найулюбленіших.

1 яйце

75 г цукру

60 мл молока

50 г вершкового масл

50 г стиглого банана

150 г борошна

25 г какао

6 г розпушувача

25 г апельсинових цукатів

50 г білого шоколаду

30 г вершків 33%

декоративна посипка

Розтерти яйце з цукром до білої піни, додати молоко і добре перемішати.

Банан розім'яти вилкою і разом із розтопленим вершковим маслом ввести в молочно-яєчну суміш.

З'єднати борошно, какао та розпушувач, перемішати до однорідного стану.

Додати борошняну суміш до рідкої, замісити тісто і покласти в нього дрібно нарізані цукати.

Розкласти тісто в 4 форми для пасок діаметром 6-7 см і випікати в розігрітій до 170°С духовці впродовж 30 хвилин. Дати повністю охолонути.

Розтопити білий шоколад будь-яким зручним способом, додати вершки та перемішати. Нанести глазур на паски і прикрасити декоративною посипкою.

Вас це може зацікавити: Ідеальний рецепт паски – виходить навіть у тих, хто не вміє смажити яєчню

Секрети ідеальної паски: 7 нюансів, які вам потрібно знати про приготування великодньої випічки

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист