Незабаром світле свято Великодня, і господині знову в пошуках нових рецептів пасок. Пропонуємо спекти кексову паску. Вона така смачна, що однозначно стане однією з найулюбленіших.
1 яйце
75 г цукру
60 мл молока
50 г вершкового масл
50 г стиглого банана
150 г борошна
25 г какао
6 г розпушувача
25 г апельсинових цукатів
50 г білого шоколаду
30 г вершків 33%
декоративна посипка
Розтерти яйце з цукром до білої піни, додати молоко і добре перемішати.
Банан розім'яти вилкою і разом із розтопленим вершковим маслом ввести в молочно-яєчну суміш.
З'єднати борошно, какао та розпушувач, перемішати до однорідного стану.
Додати борошняну суміш до рідкої, замісити тісто і покласти в нього дрібно нарізані цукати.
Розкласти тісто в 4 форми для пасок діаметром 6-7 см і випікати в розігрітій до 170°С духовці впродовж 30 хвилин. Дати повністю охолонути.
Розтопити білий шоколад будь-яким зручним способом, додати вершки та перемішати. Нанести глазур на паски і прикрасити декоративною посипкою.
Вас це може зацікавити: Ідеальний рецепт паски – виходить навіть у тих, хто не вміє смажити яєчню
Секрети ідеальної паски: 7 нюансів, які вам потрібно знати про приготування великодньої випічки