«ПАПАНЬКИ» ПОВЕРТАЮТЬСЯ НА ЕКРАНИ: 31 СІЧНЯ СТАРТУЄ 4 СЕЗОН УЛЮБЛЕНОГО СЕРІАЛУ

Так! Нарешті це сталося! «Папаньки» повертаються на екрани! Упевнені, ви, як і ми, з нетерпінням чекали на новий сезон. І він розпочнеться вже 31 січня. Що чекає на наших героїв? Які випробування та пригоди їх підстерігають? А головне – як хоробра четвірка наших папаньок з ними впорається? Не спойлеримо, а відкриваємо завісу та розповідаємо про найцікавіші моменти 4 сезону серіалу «Папаньки».

«Папаньки» – це вже не лише окремий бренд, а й стовідсотковий тренд.

- Без перебільшення серіал «Папаньки» можна назвати одним із найпопулярніших комедійних українських продуктів. Доказ цього – цифри. Наприклад, усі серії третього сезону «Папаньок» після їхньої прем'єри увійшли у топ найпопулярнішого відеохостингу YouTube. Кожне нове прем'єрне відео посідало місце попереднього. Два канали «Дизель Студіо» - «Папаньки» та «Фільми та Серіали Дизель Студіо» - незмінно займали лідируючі позиції у трендах YouTube, - на конкретних прикладах пояснює шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

І ми охоче віримо, адже як тут не дивитись і не співпереживати нашим яскравим, харизматичним, відважним та дуже милим головним героям. У прем'єрному 4 сезоні вони зустрінуться з новими випробуваннями та несподіваними поворотами долі, серед яких можливі і зради, і непорозуміння, та й просто збіг обставин. Так, у героя Єгора Крутоголова – бізнесмена Козаченка – з'явиться новий партнер, який неабияк попсує йому нерви.

- Мій герой подався у великий бізнес - будівництво готелю, що в нього чудово вийшло. Але разом із цим він отримає й нового партнера. Це відбудеться не з волі Єгора Козаченка, який не дуже любить читати всякі контракти, а одразу їх підписує, - розкриває перші подробиці Єгор Крутоголов. - Багато курйозних моментів відбудеться і з моїм сусідом, якого грає Олександр Ярема. Він ніби має допомагати, а за фактом приносить багато проблем. Але що ж робити? Він же сусід – доводиться його любити. Ми відповідаємо за тих, кого приручили у перших сезонах.

Паралельно з бізнес-проблемами Єгору доведеться «розрулювати» і сімейні негаразди. Адже у нього народився ще один син – Боря. До речі, на цю роль пробувався молодший син Крутоголова – Макс.

- Так, ми пробували Макса, але він виявився недостатньо маленьким для мого персонажа, - сміється Єгор. – У результаті обрали актора, який найкраще сидів у мене на руках і тусувався зі мною.

А ось у житті Євгена Малишева, якого грає Євген Сморігін, станеться справжня драма!

- У моєї дружини з'явиться залицяльник. Це буде несподівано для мого героя. Причому вона теж почне виявляти інтерес до нього. Малишев дуже переживатиме, займатиметься самокопанням, розбиратиметься у собі. Та що тут казати – з'являться перші ревнощі! І перша у його житті ситуація нерозуміння того, що відбувається, – розповідає Євген Сморігін.

Цікаво, що у реальному житті Женя має протилежну думку щодо ревнощів.

- Я вважаю, що ревнощі - абсолютний егоїзм. Більше нічого. Це своєрідне виявлення почуття власності: моє та більше нічиє. Це дуже хворе, дурне, огидне почуття. Не раджу нікому нікого ревнувати та одразу викидати цю дурість із голови, - одразу ж ділиться особистими думками Євген Сморігін.

Як вирішиться ця проблема у житті Малишева – ви обов'язково побачите у 4 сезоні «Папаньок». А також дізнаєтеся про подробиці стосунків Микити Павленка, героя Євгена Гашенка, та Ольги Миколаївни, яку грає Вікторія Булітко. Ми вже розповідали вам, що в їхньому житті події розвиватимуться стрімко та інтригуюче, тож на нас чекає дуже багато сюрпризів. Невже Микита зможе вибратися з-під впливу своєї Іри?

- Микита дуже перебільшений підкаблучник. У перших сезонах навіть такий безликий - повністю підпорядковується дружині. Я б так не зміг. Це обов'язково спонукало б до скандалів, а я людина за своєю натурою імпульсивна, - ділиться особистим Євген Гашенко.

А ось працювати наш герой буде керуючим у готелі свого друга Єгора і ця робота теж буде приправлена ​​масою проблем, непорозумінь та гумору.

Ну і дуже нам хочеться дізнатися, що ж насправді сталося у житті Саші, Маші та Тані, яких грають Андрій Федінчик, Наталя Бабенко та Наталка Денисенко.

– Це було головною інтригою третього сезону. У новому всі дізнаються, з ким же насправді одружився Сашко. Ми вигадали йому дуже цікаву лінію, яка стане новим випробуванням для його героя. Але докладніше про це розповість 4-й сезон, – інтригує Олексій Бланар.

Свої корективи в хід драматургічних подій внесуть і улюблені герої попередніх сезонів. Так, у 4 сезоні з'явиться харизматична Раїса Романівна у виконанні Віталіни Біблів. Вірним порадником для Євгена Малишева буде його мати Тамара Броніславівна, яку грає Надія Кондратовська.

Бажаєте дізнатися розв'язку всіх інтриг? Тоді обов'язково дивіться прем'єру 4 сезону «Папаньок» вже 31 січня на нашому ютуб-каналі.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист