ОстрІв Свободи ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА АКЦІЇ
«
Музичний! Мегакрутий! «Сігет»! Острів свободи!» на Джем FM

1. Загальні положення

1.1. Організатором Акції «Музичний! Мегакрутий! «Сігет»! Острів свободи!» (надалі — Акція) є Товариство з обмеженою відповідальністю «АНТАРІО ЛТД».

Місце знаходження (юридична адреса):

04053, м. Київ, вул. Артема, буд. 21

Мета Акції – збільшення слухацької аудиторії радіостанції Джем FM

2. Участь в Акції

2.1. Учасниками Акції можуть бути повнолітні  дієздатні фізичні особи - громадяни України, яким на момент проведення Акції вже виповнилось 18 років та яким присвоєно ідентифікаційний номер платника податків, які в Період проведення Акції виконали умови цих Правил (надалі «Учасник Акції»).

2.2. Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь – працівники Організатора та Виконавця Акції, а також їх близькі родичі (чоловік, дружина, діти, брати, сестри, батьки).

2.3. Учасник, який став переможцем акції не може, впродовж її проведення, брати в ній участь ще раз.

3. Умови Акції                                

3.1. Для участі в Акціі треба зареєструватися на сайті Джем FM та у спеціальній формі написати, як особисто ти розумієш поняття «свободи».

3.2. У фіналі проекту ми відберемо десять кращих на наш погляд повідомлень і серед них визначимо переможця. Переможець визначається випадковим чином, за допомогою сервісу Random.org. Йому дістанеться подарунок Акції, вказаний у п. 5.1. цих Правил.

4. Тривалість Акції

4.1. Період проведення Акції: з 28.05.18 по 18.06.18 р. включно. Заявки на участь на сайті Джем FM приймаються з 28.05.18 по 15.06.18 р. включно.

4.2. Фінальний розіграш пройде 18.06.18 р. в ефірі «Джем FM».

5. Подарунок Акції 

5.1. Подарунок – пара квитків* в одні руки на 7 днів (з 08.08.18 р. по 15.08.18 р.) на музичний фестиваль «Сігет» у Будапешті. (*Під квитком розуміється тільки вхід на фестиваль «Сігет». Проїзд та проживання – за власний рахунок переможця)

5.2. З моменту виграшу, протягом 10 календарних днів, переможець повинен надати свої дані: копію свого паспорту та ідентифікаційного коду, ім'я (як в закордонному паспорті), дату народження, свій e-mail за адресою: м. Київ, вул. Кирилівська, 104а у будні з 10:00 до 18:00. Після цього представник Sziget Festival в Україні надсилає квитки на вказаний e-mail переможцю.

5.3. Якщо Подарунок не був забраний у вказаний термін, то радіостанція вважає, що переможець відмовився від отримання Подарунку Акції, та залишає за собою право не віддавати його йому у подальшому.

6. Переможці Акції:

6.1. Ім’я Переможця Акції оголошуються безпосередньо в ефірі радіостанції «Джем FM» під час проведення розіграшу. Рішення про Переможця Акції є остаточним і оскарженню не підлягає.  

6.2. Переможці Акції  не можуть передати право на отримання подарунку іншими особам.

6.3. Всі подарунки Акції не підлягають обміну на будь-який еквівалент, в тому числі на грошовий.

7. Особливі умови

7.1. Особи, які стали переможцями будь-яких акцій на радіостанціях Джем FМ, Авторадіо, Наше Радіо, Ретро ФМ, Радіо П’ятниця, NRJ та виграли подарунки, впродовж наступних 30 днів не мають права брати участь в акціях цих радіостанцій.

7.2. Переможець може отримати подарунок лише особисто. При отриманні Подарунку переможець зобов’язаний пред’явити оригінал паспорту.

7.3. У разі, якщо в Організатора виникнуть сумніви щодо особистої участі особи переможця у акції, Організатор має право звірити голос особи переможця, що прибула для отримання подарунку з голосом особи, яка брала участь в акції, якщо акція проводилася в прямому ефірі. У разі, якщо голоси не співпадають, або особа, що звернулася відмовляється від процедури звіряння голосів, такій особі буде відмовлено в отриманні подарунку.

7.4. Організатор має право відмовити у отриманні Подарунку Акції, якщо дані, повідомлені  особою безпосередньо під час проведення акції, не співпадають з даними особи, яка звернулася за отриманням подарунку. Такими даними є прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону і місце проживання.

7.5. Організатор має право відмовити особі в отриманні подарунку, якщо така особа в минулому, протягом останніх трьох років, порушувала правила, визначені в даному розділі при проведенні акцій і конкурсів на радіостанціях Джем FМ, Авторадіо, Наше Радіо, Ретро ФМ, Радіо П’ятниця, NRJ.

7.6. Одна й та сама особа не може отримати більше одного подарунку Акції.

8. Інші умови.

8.1  У разі, якщо внаслідок порушення Учасником Акції  вимог розділів 2 та 7 цих Правил він/вона вважаються такими, що втратили право на отримання Подарунку Акції,  такий Подарунок Акції може, відповідно до рішення Організатора, бути перенесений на наступний ефір або ж не бути виданим нікому взагалі.

8.2. Беручи участь у Акції, Учасник розуміє та погоджуються з тим, що будь-яка добровільно надана ним інформація, утому числі персональні дані Учасника можуть оброблятися Організатором з метою подальшого можливого надсилання йому інформації, в т.ч. рекламного характеру, про наступні активності Організаторів, а також на інші цілі, визначені даними Правилами. Приймаючи умови даних Правил, Учасник Акції тим самим надає згоду на таку обробку персональних даних з метою вільного поширення і використання Організаторами доки не мине потреба, в тому числі оголошення даних Переможця в ефірі радіостанції «Джем FМ» та на Сайті. Згода вважається наданою з моменту надання персональних даних.

8.3.  У разі виявлення будь-яких помилок, неправильного розуміння, тлумачення або будь-якої іншої спірної ситуації,що стосуються в цілому Акції, або будь-якої його частини та / або цих Правил, рішення Організатору Акції є остаточними й оскарженню не підлягають.

8.4.  Офіційна версія цих Правил публікується на Сайті Джем FМ:

radioclub.ua/radio/jamfm

8.5. Ці Правила можуть бути змінені та/або доповнені Організатором Акції протягом всього періоду проведення Акції. Такі зміни та/або доповнення набирають чинності з моменту опублікування на Сайті radioclub.ua/radio/jamfm

Для уточнення будь-якого з пунктів цих Правил Учасник може звернутися за телефоном  Організатора (044) 377 55 98.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист