ОПОМНИСЬ: ІВАН ДОРН ВИПУСТИВ НОВИЙ КЛІП

“Опомнись” – новий трек Івана Дорна, який він записав спільно з українським діджеєм Vacula. Відео на пісню зняв режисер Митя Місюра, з яким Дорн працював над своїми найвідомішими кліпами: “Стэцамен”, “Северное сияние”, “Невоспитанный”.

У кліпі Дорн танцює в порожньому басейні і ходить по воді, а кампанію йому складають ефектні дівчата в червоних купальниках – учасниці українського водного балету “AquaSensation”.

Іван Дорн розповідає, що зйомки кліпу були “божевільними”: “У Місюри у відео я завжди вдаюсь з трохи «зсунутим дахом», що, насправді, плюс для відео! Таким чином,  через пісню та кліп звучить чітке запитання рамок нормальності в соціумі і того, чи божевільні ми з Дмитром Місюрою в своєму баченні світобудови? І чи нормальні всі, хто солідарний з нами?”.

Рамки нормального в кліпі справді стерті: в білому балахоні Дорн ходить по воді, а в наступному кадрі його цілують русалки. Сам Дорн говорить, що  “Опомнись” не випадково винесено в назву треку: це слово – соціальна зброя. “Якщо побачити це слово, з моментальною тривогою згадуєш про найважливіше у своєму житті. Воно тверезить. Опам’ятайся – сигнальна ракета в голови людей. Це ляпас, необхідний соціуму хоча б на мить”.

life.informator.news 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист