ОНОВЛЕНИЙ LAND ROVER DISCOVERY SPORT: ВІДМІННИЙ ВИБІР ДЛЯ БУДЬ-ЯКОЇ СІМЕЙНОЇ ПРИГОДИ

Оновлений Land Rover Discovery Sport було довершено, щоб він став ще більш ефективним, технологічним і ще більш практичним, забезпечуючи безпеку і комфорт пасажирів за будь-яких умов.

Втілюючи авантюрний дух, який уособлює модельний ряд Discovery впродовж останніх 30 років, новий Land Rover Discovery Sport – це вражаючі еволюційні зміни. Автомобіль отримав абсолютно новий інформаційно-розважальний інтерфейс та найновіші можливості комунікацій, а також більш гнучкі варіанти розташування сидінь – до 24 варіантів конфігурації.

Дизайнерські особливості Discovery, в тому числі рельєфний капот, лінія кузова та низхідна лінія даху залишилися, проте нова модель – це смілива еволюція екстер’єру. Пропорції було оптимізовано для реалізації більш вражаючого екстер’єру з новими характерними LED фарами, а також оновленими передньою решіткою та бамперами.

Базова комплектація моделі включає набір систем сприяння водієві, а саме адаптивний круїз-контроль із функцією Steering Assist, який допомагає підтримувати транспортний засіб у центрі обраної смуги на основі дорожньої розмітки, підтримує безпечну відстань від транспортного засобу спереду. Також наявні система утримання смуги руху, автономна система аварійного гальмування та сенсор нагляду за станом водія.

Оновлений Discovery Sport відтепер оснащений інформаційно-розважальною системою Touch Pro. Завдяки використанню ще більш високоякісних матеріалів, салон трансформувався у практичний простір. Нові сидіння у кожному з трьох рядів забезпечують підвищений комфорт і універсальність. Завдяки можливості відсувати сидіння другого ряду та складати і розкладати їх у пропорції 40:20:40, кількість комбінацій розташування сидінь збільшилася до 24. Універсальність Land Rover Discovery Sport також була покращена: додано багато місць для зберігання невеликих речей, а також на 20% (до 65 літрів) збільшений паливний бак.

Оновлений Land Rover Discovery Sport доступний у комплектаціях S, SE і HSE. Версія R-Dynamic на додаток вирізняється оздобленням капота та задньої двері у кольорі Shadow Atlas.

Land Rover Discovery Sport побудован на основі останньої архітектури Premium Transverse Architecture (PTA) та забезпечує ще більшу універсальність завдяки новому кузову, який на 13% міцніший, ніж кузов попередньої моделі. Разом із підрамниками, які зменшують шум та вібрації в салоні, пасажирам гарантована максимальна безпека.

Оновлений Discovery Sport один з перших автомобілів бренду Land Rover використовує двигуни, які пройшли випробування викидів у реальних умовах руху другого ступеня (RDE2) ще до їх обов’язкового введення, яке відбудеться у 2020 році. Компанія Land Rover контролює викиди під час випробувань у реальних умовах руху на додаток до традиційних лабораторних вимірювань, тому найновіші дизельні двигуни Ingenium є чистішими та ефективнішими, ніж будь-коли.

Оновлена модель відповідає всім вимогам сучасної родини, саме тому в ній є розумне дзеркало заднього виду, яке перетворюється на відео екран, що показує вид позаду автомобілю у високій роздільній здатності одним натисканням перемикача. Завдяки камері, встановленій над заднім вікном, дзеркало пропонує більш широке поле зору і чудову видимість в умовах слабкого освітлення. Бездротова зарядка для мобільних пристроїв вперше представлена у нижній центральній консолі. Це забезпечує постійне зарядження електронних пристроїв пасажирів.

Оновлений Discovery Sport поєднує можливість руху за будь-яких умов, включаючи занурення у воду на глибину 600 мм, а також повний привід з системою Active Driveline другого покоління. Система Terrain Response 2 автоматично визначає тип поверхні під колесами та підлаштовує крутний момент під поточні дорожні умови, а покращена система допомоги під час буксирування причепа робить задній хід з причепом (до 2500 кг) більш безпечним.

Оновлений Discovery Sport – відмінний компактний позашляховик для будь-яких пригод.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист