ОЛЯ ПОЛЯКОВА ВИЗНАНА «ЖІНКОЮ УКРАЇНИ 2019»

Співачка отримала престижну нагороду журналу «Единственная».

9 квітня в концерт-холі Freedom Hall відбулася щорічна церемонія нагородження переможців премії «Жінка України 2019», спрямована на визнання значущості жінки у всіх сферах сучасного суспільства: культури, шоу-бізнесу, освіти, психології та розвитку, медицини і здоров'я - і покликана відзначати досягнення тих українок, які не лише змінюють світ навколо себе, але і надихають своїм прикладом оточуючих.

Другий рік поспіль одноголосним переможцем за оцінками читачів і експертного журі в категорії «шоу-бізнес» стала Оля Полякова.

«Премія« Жінка України »- це наша вдячність і визнання найяскравіших жінок в різних сферах суспільства і включає в себе 14 номінацій. Всі вони реалізувалися в професійному плані, стали прикладом наполегливості, працелюбності і джерелом натхнення. Оля Полякова - безумовне тому підтвердження. Її скачок в творчому плані за останніх кілька років колосальний, а народна любов і любов наших читачів - незаперечний факт. Тому сьогоднішня нагорода в номінації «Шоу-бізнес» по праву належить їй », - коментує перемогу Полякової засновник премії« Жінка України », видавець Едіпресс Медіа Україна Інна Катющенко. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист