Оля Цибульська і саундпродюсер пісні-переможниці Євробачення 2022 CHILIBI презентують колаборацію, від якої захоплює подих

“Живеш! І завтра ти будеш теж”: Оля Цибульська і саундпродюсер пісні-переможниці Євробачення 2022 CHILIBI презентують колаборацію, від якої захоплює подих.

Трек “Сьогодні” артисти присвятили перемозі життя над страхом, а зворушливий відеокліп - усім вимушеним переселенцям з країни.

Сьогодні” - це емоційне твердження: незважаючи на пекло, в якому опинилися мільйони українців через війну, життя безперервно і щохвилинно триває.
3 цікаві факти, які важливо знати про прем’єру:

1. Це не перша колаборація Цибульської і CHILIBI. Артисти давно дружать і Антон (ім’я музиканта) багато років поспіль виступав саундпродюсером гучних хітів Олі. Зокрема, “Сукня Біла”, “Дівчинка” та “Чекаю. Цьом” в дуеті з DZIDZIO. Втім, це перший дуетний сингл друзів, а також перша робота CHILIBI як виконавця, після припинення довготривалого музичного партнерства з MONATIK. Власне Антон став ще й автором музики до пісні. Автором слів, і мелодії, традиційно, сама Цибульська.

2. Кліп на пісню “Сьогодні” знімали в Чернівцях. Режисером виступила Роксолана Кравчук, котра також відзняла Цибульській відеороботи на пісні “Море”, “Я не плачу” і “Киця”. В найбільш емоційних кадрах фігурує крихітне руде кошеня, яке сама Цибульська називає справжнім дивом. Останню частину відео знімали в гірській місцевості за містом, куди вкрай складно добратися самотужки. Аби показати недоторкану красу України знімальній групі довелося наймати спеціальний гірський транспорт. Поки добиралися - грянула рясна злива. Та на самій верхівці пагорба зустріли маленьку біляву дівчину з рудим кошеням у руках. Кошеня теж виявилося переселенцем - його від смерті врятували військові ЗСУ в Сєврєроденьцьку. “Тоді я прийняла це за добрий знак з неба” - зізнається Оля.

3. Особливу роль в кліпі грає рюкзак. Замість нього на плечах Цибульської - маленький дерев’яний дім, що символізує домівки, надбання і історії, тривалістю в ціле життя, які українцям, рятуючись від війни, довелося в прямому сенсі спакувати в маленькі сумки. “Ніби твій всесвіт перевернули і склали в сумку під написом “дім” - рядок з пісні, що став детальним втіленням такої яскравої і болісної емоції мільйонів українців. Взяти з собою лише крихітний шматочок минулого, аби отримати шанс на майбутнє.

“З цією піснею я відчуваю, що воскресла. Що я знайшла для себе сили і причину рухатися далі. Співати зараз - це жити. Україна стала центром землі. Як серце, яке кровоточить і плаче. Поки що. І це серце б’ється в кожному з нас. Тут і зараз”
- коментує прем’єру Оля Цибульська.

Пісня відображає всю палітру емоцій нашого спільного “Сьогодні” - від суму і бажання прокинутись, наче це усе - просто страшний сон, до пошуків десь глибоко всередині тієї кінематографічної надії на перемогу добра над злом, яка ось-ось настане” - додає CHILIBI.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист