ОЛЕГ ВИННИК ЗНІМЕТЬСЯ У ФІЛЬМІ ГОРБУНОВА ТА ПОТАПА

Олег Винник зіграє в повнометражній комедії «Скажені Весілля», це буде перша поява відомого співака на великому кіноекрані.

Зірка української естради, кумир мільйонів та просто відмінний співак Олег Винник приєднався до команди повнометражної комедії «Скажені Весілля», яка створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Зйомки картини почнуться в кінці травня, а вже восени комедія вийде в широкий прокат.

За сюжетом, директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк, відправляючи дочку Катю до Франції на навчання, і не очікував такого повороту - місяць тому вона повідомила, що виходить заміж за французького лікаря - кардіохірурга Франсуа.

«Середюк - європейська сім'я» - це гасло з вуст Василя почув в районі кожен. Яке ж було його здивування, коли він побачив, що бажаний європейський зять - афрофранцуз. Організувати весілля так, щоб воно не відбулось, здається прекрасною ідеєю. Але коли на шляху стоїть любов - невідомо, чи вдасться такий план реалізувати.
 

«Я дуже радий, що наш проект поповнився ще однією зіркою. Скажу чесно, залучити до зйомок такого відомого і затребуваного артиста було непросто. Але ми разом з командою придумали для Олега таку роль, від якої важко було відмовитися. А ось яку саме - дізнаєтеся вже восени. Глядачів попереду чекає ще чимало сюрпризів », - коментує продюсер Юрій Горбунов.

Раніше повідомлялося, що продюсерський центр MOZGI Entertainment виступить cопродюсером «Скажені Весілля», а Олексій Потапенко (Потап) - музичним продюсером фільму. 

bit.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист