ОЛЕГ ВЕРНЯЄВ ВИЗНАНИЙ КРАЩИМ СПОРТСМЕНОМ ЛИСТОПАДА В УКРАЇНІ

Олімпійського чемпіона зі спортивної гімнастики Олега Верняєва вдесяте визнано найкращим спортсменом місяця в Україні. Звання найкращого тренера листопада отримує його незмінний особистий наставник Геннадій Сартинський.

Підводячи підсумки спортивного місяця Експертна комісія Національного олімпійського комітету України відзначила високі здобутки українських спортсменів на чемпіонатах світу з боксу, важкої атлетики, карате, спортивної гімнастики, але саме «срібло» планетарного форуму Олега Верняєва стало найвищим досягненням в олімпійських видах програми.

На світовій першості в Досі (Катар) досвідчений гімнаст після кількамісячної перерви у тренуваннях і змаганнях у зв'язку з травмами, операціями та непростим процесом відновлення після них, чудово виконавши у фіналі вправ на брусах свою комбінацію, виборов звання віце-чемпіона світу.

В листопаді не було рівних Верняєву у вправах на брусах на змаганнях Кубка світу в Котбусі (Німеччина), де він здобув медаль найвищого гатунку.

Відзначимо, отримавши звання найкращого спортсмена місяця, Олег знову наздогнав за кількістю цих нагород титуловану фехтувальницю Ольгу Харлан. Відтепер в активі Ольги і Олега – по десять високих нагород Національного олімпійського комітету.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист