Окупанти намагаються запустити роботу заводу Данон в Херсоні

Компанія Данон в Україні повідомляє, що так звана тимчасова окупаційна адміністрація в місті Херсон намагається запустити роботу заводу, що належить групі компаній Данон у світі.

"Ще в лютому 2022 року, щоб захистити своїх українських працівників, компанія закрила завод у місті Херсон та надала підтримку в евакуації максимальній кількості своїх співробітників, які могли виїхати. Завод зазнав значних пошкоджень внаслідок бойових дій Росії в цьому районі", - йдеться у пресрелізі компанії.

Операційний директор Данон в Україні, Іван Ханас, зазначає: «Ми втратили контроль над заводом і не віримо, що так звана тимчасова окупаційна адміністрація зможе відновити там роботу. У разі, якщо завод все-таки буде частково введений в експлуатацію, компанія Данон в Україні не зможе нести відповідальність за якість та процеси, що там забезпечуватимуться, враховуючи відсутність більшої частини працівників заводу та пошкодження самого обладнання».

Керівництво компанії в Україні зазначає, що у цій складній ситуації Данон не зможе гарантувати дотримання суворих стандартів безпечності харчових продуктів, які будуть випущені на заводі в таких умовах. У компанії впевнені, що наразі завод є нездатним до запуску операційної діяльності.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист