ОКЕАН ЕЛЬЗИ - #БезТебеМенеНема

12 лютого Океан Ельзи презентує нову пісню #БезТебеМенеНема та, вперше, замість відеокліпу – анімаційну історію до неї. 

Святослав Вакарчук: «Мабуть, це найтанцювальніший трек, який ми записували у своєму житті. Ми зробили несподіваний відеоряд і це перше відео Океану Ельзи для якого намалювали мультфільм. Режисерка, сценаристка та художниця Оксана Курмаз створила неймовірні образи! Головними героями стала парочка котиків з їх непростими, милими і дуже справжніми стосунками».

Оксана Курмаз, автор анімації #БезТебеМенеНема: «Справжні почуття просякнуті розумінням, ніжністю, дбайливим ставленням одне до одного. У гонитві за успіхом так легко забути про необхідність підтримки своїх почуттів до близьких. Та любов покаже шлях і все розставить по місцях. Я вдячна своїй команді, яка допомогла реалізувати мою ідею в життя та реалізувати давню мрію – намалювати кліп для настільки крутого українського гурту та ще раз привернути увагу до анімації». 

До речі, герої анімації #БезТебеМенеНема отримали свої персональні гіф-стікери, які можна використовувати під час створення будь-яких власних сторіз у Facebook та Instagram, увівши в пошук «okeanelzy» або «beztebe»

Пісня #БезТебеМенеНема, назва якої пишеться одним словом з #, увійде до нового альбому Океану Ельзи. Почути її наживо у повноформатному концерті, за прогнозами Святослава, вдасться вже під час великого туру ОЕ, орієнтовно у 2022 році. 
Святослав Вакарчук: «Ми вже готуємося, щоб у 22-му році зробити великий тур. І продовжуємо роботу над альбомом. Можливо він буде більшого формату, ніж завжди».

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист