ОГОЛЕНА У ЛІЖКУ З КОЛЕГОЮ: ВІКТОРІЯ БУЛІТКО ПРО ЗЙОМКИ 4 СЕЗОНУ СЕРІАЛУ «ПАПАНЬКИ»

У команди «Дизель Студіо» з'явилася нова звичка – закреслювати дні календаря. Так ми намагаємося наблизити одну дуже визначну подію. Адже вже 31 січня стартує прем'єра нового сезону нашого та вашого улюбленого серіалу «Папаньки»! Автори постаралися на славу та вигадали такі сюжетні повороти... Чого тільки варті взаємини Ольги Миколаївни та Микити Сергійовича. Вікторія Булітко ексклюзивно розповіла, чого чекати від її героїні у новому сезоні.

Ще минулого літа Вікторія Булітко заінтригувала всіх дуже несподіваним та водночас провокаційним знімком у своєму Інстаграмі. Акторка показала фото, де вона оголена в одному ліжку із Євгеном Гашенком!

- Застукали нас із Євгеном Гашенком, - з таких слів почала свій пост Віка.

Але одразу заспокоїла та пояснила, що цей кадр зроблено на зйомках 4-го сезону серіалу «Папаньки». У ньому Віка (вона ж Ольга Миколаївна) грає колегу Жені (він же Микита Павленко). Ольга закохана у Микиту. Тож стосунки у них не просто робочі! І, з огляду на знімок, у новому сезоні вони вийдуть на новий рівень.

- Не можу поки що розкрити всіх подробиць, але у 4-му сезоні Ольга Миколаївна займе впевнену позицію на шахівниці між фігурами Микити та його дружини Іри. Хоча у деяких моментах у неї опускатимуться руки і вона вчинить так, як вчинила б Вікторія Булітко, – розвернеться та піде, – каже акторка. – Нашим персонажам буде непросто впоратися зі своїми почуттями. Але до чого це призведе?

Оце вже інтригує. Більше деталей вона розповіла про зйомки нового сезону. Як завжди, без ядерного сміху на майданчику не обходилося. І найпікантніші жарти звучали під час зйомки вищезгаданої постільної сцени.

– Хтось пропонував третім приєднатися. Такі сцени без жартів та сміху не обходяться, – згадує Віка. - Дискомфорту під час зйомок особисто у мене ніякого не було. До 4-го сезону ми вже так здружилися, що стали як одна велика родина. Тому замість переживань ми багато сміялися. Бо комедійний же серіал.

Не лише посміятися, а й трохи понервувати довелося під час зйомок ще одного епізоду – поцілунку Ольги та Микити! Так, ми недаремно сказали спочатку, що їхні стосунки вийдуть на новий рівень.

- Ми мали знімати цю сцену на тлі сонця, що заходить. Але воно сідає дуже швидко, тож часу на підготовку не було взагалі. Мене ще гримували, а режисер уже кликав усіх на майданчик. Ми з Женею буквально забігали у кадр. І за фактом вийшло: камера, мотор, звук пішов, поцілунок. Все, – згадує Віка. – Ми намагалися швидко зробити кілька дублів, навіть без команди стоп.

А от з якого приводу був цей поцілунок – це ви побачите вже 31 січня о 20:15 у новому 4 сезоні серіалу «Папаньки». Не пропустіть!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист