ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА «БЕЗПЕКА У ПОДАРУНОК»

Офіційні правила «Безпека у подарунок»

1.Організатори Акції «Безпека у подарунок»

1.1. Організаторами Акції «Безпека у подарунок» (далі Акція) є радіостанція Наше Радіо Юридична адреса: (ПрАТ Наше Радіо), 04080, м. Київ, вулиця Кирилівська (Фрунзе), 104-а.

2. Участь в Акції

2.1. Стати учасниками Акції мають право дієздатні громадяни України, які досягли 18 років, яким присвоєно ідентифікаційний номер платника податків.

2.2. Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь – працівники Організаторів Акції та їх близькі родичі.

3. Тривалість Акції

3.1. Період проведення Акції: з 25.11.2019 р. по 27.12.2019 р. включно.

3.2. Акція проводиться в ефірі радіостанції Наше Радіо по всій мережі мовлення

4. Порядок проведення Акції.

4.1. Учасники залишають заявки на участь на сайті http://radioclub.ua/radio/nashe/, заповнюючи спеціальну анкету-форму, в якій вказують ПІБ та ПІБ членів родини. Що будня випадковим чином ведучі обирають двох учасників з різних міст, яким телефонують в ефірі. На учасників чекають три запитання. Перше – відгадати персонажу мультфільму/ дитячого фільму/ серіалу/ казки. Друге – відгадати якому мультфільму належить саундтрек. Трете – на тему дітей або дитинства селебріті..

4.2. За правильну відповідь на запитання учасник отримує 1 бал. Право відповіді надається тому учаснику, який першим назвав прізвище своєї родини після того як питання пролунало. Якщо учасник дає неправильну відповідь  можливість відповідати переходить супернику. Право відповідати змінюється між учасниками доти, поки не буде розіграно бал. Учасник, який першим отримує 2 бали – продовжує змагатися за Подарунок, вказаний у п.6.2.. Учасник, який програв -отримує Втішний подарунок дня, вказаний у п.6.1.

4.3. Головний подарунок акції розігрується у п’ятницю серед усіх переможців тижня за допомогою сервісу random.org

5. Оприлюднення результатів Акції.

5.1. Імена Переможців Акції оголошуються безпосередньо в ефірі радіостанції «Наше Радіо» під час проведення Акції Рішення про усіх Переможців Акції озвучені у прямому ефірі, є остаточними і оскарженню не підлягають.

6. Подарунки Акції.

6.1. Втішний подарунок дня – настільна гра.

6.2. Головний подарунок Акції - дитяче автокрісло АдвансафИкс.

7. Порядок та умови отримання подарунків учасниками Акції

7.1. Організатор зобов’язується надати Переможцю подарунок в разі перемоги.

7.2. Організатор видає подарунки після закінчення поточного тижня розіграшів на наступному тижні. Подробиці оговорюються по телефону в особистій розмові.

7.3. Право на отримання Подарунку зберігається за Переможцем виключно протягом 30 днів від дня проведення акції.

7.4. Всі подарунки Акції не підлягають обміну на будь-який еквівалент, в тому числі на грошовий.

8. Інші умови.

8.1. Беручи участь в Акції, її учасники дають згоду на використання їх персональних даних при оголошенні переможця в ефірі радіостанції «Наше Радіо», а також використовувати власні персональні дані у будь-який інший спосіб, що не суперечить законодавству України.

8.2. Переможці Акції дають згоду на передачу своїх персональних даних Організатору для подальшого отримання подарунку.

8.3. Організатор залишає за собою право відмовити у видачі Подарунку, якщо Переможець не досяг 18 років.

8.4. Організатори не несуть обов’язку відшкодування будь-яких витрат учасника, в тому числі транспортних, телефонних, які понесені учасником під час участі в Акції та у зв’язку з використанням подарунків Акції.

8.5. Організатори не несуть відповідальність за неотримання Переможцем Подарунку  з причини зазначення ним неправильної та/ неповної інформації, яку необхідно вказати для отримання Подарунку;

8.6. Організатор не несе відповідальності за несправності / пошкодження засобів, устаткування і агрегатів зв'язку, відсутність телефонного зв'язку та інших засобів зв'язку, що використовуються під час проведення Акції, в тому числі за збої під час експлуатації, та рівно за дії та роботу операторів зв'язку і якість наданих ними послуг , та / або дії будь-яких третіх осіб.

8.7. Організатор залишає за собою право не допустити до участі у Акції «Безпека у подарунок» і отриманню подарунків, виграних у цій Акції, тих осіб, які вже ставали переможцями-призерами в Акціях / конкурсах / вікторинах в ефірі радіостанції «Наше Радіо» Радіо або на сайті http://radioclub.ua/radio/nashe/, що проводилися раніше Організатором, або багато разів брали участь в Акціях / конкурсах / вікторинах в ефірі радіостанції Наше Радіо або на сайті http://radioclub.ua/radio/nashe/ всупереч встановленим Правилам.

8.8. Офіційна версія цих Правил публікується на сайті http://radioclub.ua/radio/nashe/ Ці Правила можуть бути змінені та / або доповнені Організаторами Акції протягом всього періоду проведення Акції. Такі зміни та/або доповнення набирають чинності з моменту опублікування на Сайті

8.9. Для уточнення будь-якого з пунктів цих Правил Учасник може звернутися за телефоном Організатора  (044) 377-55-95.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист