Новий трек про відважних українок: HANUMIKE «Дика дичка»

Українсько-американський гурт HANUMIKE випустив запальний фіт з акторкою серіалу «Папік» Дашею Петрожицькою. Трек «Дика дичка» — це суміш палких почуттів та музики, що змушує танцювати незважаючи ні на що. Пристрасть, сміливість, краса — це далеко не все, про що пісня. 

Гурт зізнався, що свій новий трек присвятили палкому коханню в сучасних реаліях. Він — справжній патріот своєї країни. Вона — гаряча та нестримна дівчина, яка теж боронить своє. У них на двох не лише одне завдання — знищити ворога, а й одне кохання.

«Ми намагалися розповісти про наших дівчат, які взяли всю волю в кулак і без сентиментів б’ють по окупанту. Ну і як це може не зачаровувати?» — зізнаються артисти

Пісня «Дика дичка» — про українських дівчат із ЗСУ, які попри все, не лише залишаються найвідважнішими, а ще і найкрасивішими. «Це не Джавелін, це не Хаймарс. Це — моя дівчина»

«На “нулі”, в тилу, де-небудь — леді залишаються леді. У цьому і сила наших українок» — кажуть хлопці.

Над словами працювали Руслан Ханумак, Ельдар Кабіров та Євген Семенченко. Над музикою — Ельдар Кабіров і Вадим Лисиця. Аранжування ж написав Роман Катрук. А зведенням, записом та мастерингом займався відомий український саундпродюсер Вадим Лисиця.

Головним героєм кліпу став POSITIFF та українські жінки військовослужбовці. 

Дистрибуцією треку «Дика Дичка» займається музичний лейбл FoxLab, створений студією звукозапису FOXXSTUDIOS. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист