НОВИНКА ВІД ВЄРИ БРЄЖНЄВОЇ - МАКСІ-СИНГЛ "SESTRA"

Цією осені без приводів для рефлексії: рецепт порятунку від розчарувань і смутку чекає у новій пісні Вєри Брежнєвої "Sestra".

Співачка порадувала шанувальників у потрійному обсязі. 8 жовтня Вєра представила свій головний хіт сезону, і вперше її трек вийшов в форматі максі-синглу відразу з двома альтернативними версіями від різних саунд-продюсерів. Автор музики і слів – незмінно Костянтин Меладзе.

Брежнєва продовжує музичні експерименти, розпочаті з виходом альбому "V.". І одна з пісень у дуеті з MONATIK "ВЕЧЕРиНОЧКА", яка цього літа розкачала хіт-паради, досі у топі музичних чартів.

Виконавиця планує і далі дивувати своїх фанатів: «Під час перерви був час на думки, з’явилося багато інсайтів, що не могли не відбитися на творчості. Ми спробували відчути цю пісню різносторонньо і запросили декількох саунд-продюсерів. Але в результаті отримали три унікальних композиції, і так і не змогли обрати кращу, тому і вирішили порадувати слухачів відразу трьома версіями. Нам цікаво буде дізнатися, яка саме найбільше сподобається публіці».

Пісня "Sestra" це міні-розповідь, і тут зможе впізнати себе кожен, хто проходив через хворобливі розставання з коханою людиною. Але замість жалю і каяття виконавиця обирає інше: танці до світанку в надійної компанії – сестри або вірної подруги, soul sister, яка все зрозуміє без зайвих слів. У Вєри три рідні сестри, гвони готові будь-якої хвилини її підтримати, і їй відомо, наскільки важливо мати споріднену душу, з якої можна розділити і печаль, і радість.

"Sestra" - експеримент Вєри Брежнєвої, в якому беруть участь всі слухачі: кожен зможе вибрати версію пісні за смаком і зцілитися від осінньої нудьги.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист