НОВИНИ | НОВИЙ ЛІДЕР NETFLIX: ЯКИЙ СЕРІАЛ Б'Є РЕКОРДИ ЗА ПЕРЕГЛЯДАМИ

Цей рік видався "врожайним" на добрі серіали. На стримінговій платформі Netflix за лідерство борються три кінострічки, і поки що перше місце посідає другий сезон іспанської теленовели "Королева потоку".

Як повідомляє Telegram-канал Netflix, новий проект обійшов за переглядами гучну "Гру в кальмара", а також "Поклик пекла". За результатами минулого тижня, другий сезон "Королеви потоку" сумарно подивилися 69 мільйонів годин, це дозволило кінострічці вирватися в лідери, оскільки "Клик пекла" поки що має 67,5 млн годин, а "Гра в кальмара" - 25, 7 млн. Відомо , що новий серіал присвячений письменниці пісень Йімі Монтойн, яку підставили та засудили до 25-річного ув'язнення. Її єдине бажання – звільнитися та помститися всім, хто зруйнував її життя. До слова, перший сезон "Королеви потоку" стартував у 2018 році. Його прем'єра посіла перше місце, будучи найпопулярнішою програмою в Колумбії на національному рівні.

Нагадаємо, що на стримінговій платформі Netflix з'явився новий лідер за кількістю переглядів — це американський комедійний бойовик "Червоне повідомлення". Фільм займає перший рядок з неймовірним числом - 328,8 млн. годин, побивши рекорд постапокаліптичної стрічки "Пташиний короб" 2018 року.

life.comments.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист