НАЗВАНІ ПЕРШІ ПРЕТЕНДЕНТИ НА "ОСКАР 2020": ЛЕОНАРДО ДІ КАПРІО, БРЕД ПІТТ ТА ІНШІ

У номінації "Краща чоловіча роль" за "Оскар" в 2020 році поборються Леонардо Ді Капріо ( "Одного разу в Голлівуді"), Джонатан Прайс ( "Два тата"), Роберт Паттінсон і Меттью Райс ( "Прекрасний день по сусідству").
Так, Леонардо Ді Капріо на "Оскар 2020" висунула студія Sony. Його колега по фільму "Одного разу в Голлівуду" Квентіна Тарантіно, Бред Пітт, теж номінований на премію, однак в категорії "Краща чоловіча роль другого плану".

Крім того, студія Sony також висунула акторів, що зіграли в картині "Прекрасний день по сусідству": Меттью Райса - в категорії "Краща чоловіча роль", і Тома Хенкса в номінації "Краща чоловіча роль другого плану".
Кіностудія A24 висунула в якості кандидатів на отримання "Оскара" Роберта Патінсона і Віллема Дефо, які зіграли у фільмі "Маяк".

Стрімінгов платформа Netflix представила на розгляд кіноакадемії акторів, що зіграли в картині "Два тата". Це Джонатан Прайс - в категорії "Краща чоловіча роль", і Ентоні Хопкінс - в категорії "Краща чоловіча роль другого плану".

segodnya.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист