«НАЙСТРАШНІШИЙ». ЗІРКА СЕРІАЛУ ДИВНІ ДИВА РОЗПОВІВ, ЯКИМ БУДЕ ЧЕТВЕРТИЙ СЕЗОН

Зірка серіалу Дивні дива Гейтен Матараццо в інтерв'ю Джиммі Феллону розповів, яким буде четвертий сезон популярного телешоу.

Актор, який зіграв Дастіна Хендерсона в популярному серіалі Netflix, поділився новими подробицями про майбутній сезон під час інтерв'ю на The Tonight Show.

«Ми повертаємося», - сказав Гейтен про зйомки, які раніше були закриті через триваючу пандемію коронавірусу.

Актор розповів, що, коли шоу закрили на літо, він влаштувався на тимчасову роботу в місцевий ресторан. Він намагався залишатися непоміченим, але фанати все одно впізнали його. «Люди просто дивилися на мене секунду, примружувалися...  питали: «Ви Гейтен Матараццо?», - згадав він, відзначаючи, що декому з тих, хто впізнав його було всього 3 роки: «Малюки! Є малюки, які люблять Дивні дива!».

Що стосується майбутнього четвертого сезону, 18-річний актор зазначив, що він може виявитися «найстрашнішим». "О так! Це одна з речей, що я помітив, - сказав Матараццо Феллону. - Я читав сценарій і подумав: «Вони збираються зробити це в цьому році, це круто!"

Також актор припустив, що маленьким глядачам, можливо, доведеться відкласти його перегляд на кілька років. «Я не знаю, чи сподобається він малюкам так само сильно», - сказав Гейтен.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист