Найкращі зарядні пристрої для iPhone

Нікому не секрет, що Apple відмовилися включати зарядний пристрій у комплект постачання iPhone. Хоча таке їх вирішення досить спірне і викликає чимало дискусій. Тим не менш, якщо ви вперше купуєте iPhone або оновлюєтеся з iPhone 11, то швидше за все вам потрібно буде придбати зарядний пристрій, який сумісний з кабелем та швидкою зарядкою.

Якщо ви зараз шукаєте новий добре зарядний пристрій або потребуєте його заміни, ми зібрали для вас список кращих зарядок, щоб максимально спростити вашу покупку.

Зарядний пристрій Apple USB Type-C потужністю 20 Вт

Оригінальна зарядка для айфону від Apple - це чи не найкраще рішення для вашого преміального гаджета. Вона має потужність 20 Вт, що дозволяє швидко наповнити iPhone енергією. Для використання вам знадобиться кабель USB Type-C - Lightning, який ви знайдете в комплекті постачання як iPhone 12, так і iPhone 11.

Якщо ви хочете використовувати аксесуари сторонніх виробників, вам підійде зарядний пристрій.

Anker Powerport III

Якщо ви розглядаєте варіанти заряджання від сторонніх виробників, тоді придивіться до цієї зарядки. Anker Powerport III - універсальна зарядка, яка підійде не тільки для iPhone, але і для планшета, Nintendo Switch або навіть ноутбука. Зарядний пристрій оснащений останньою версією технології Anker Power IQ, яка забезпечує швидке заряджання для більшості сучасних смартфонів та планшетів. Аксесуар також має компактні розміри, тому його можна брати із собою будь-куди.

RAVPower двопортовий

Зарядний пристрій із двома портами від Ravpower – це відмінний варіант для iPhone. Аксесуар дозволяє одночасно виконувати швидку зарядку iPhone через порт USB Type-C, а через порт USB-A дозволяє заряджати всю іншу мобільну техніку. Зарядка має компактні розміри та невелику вагу, тому зручно носить із собою. У комплект поставки входить сертифікований MFi кабель USB Type-C - Lightning.

Baseus GaN

Мережева зарядка Baseus GaN оснащена двома портами USB Type-C та двома портами USB-A. Два порти USB Type-C разом забезпечують загальну зарядку 108 Вт, а USB-A додають між ними 15 Вт. Це ідеальний спосіб зарядити всі ваші мобільні пристрої від iPhone до Macbook. Зарядка не дуже компактна, тому не стане ідеальним варіантом для подорожей, але на робочому столі вона чудово доповнюватиме преміальні Macbooks та iPhone завдяки своєму стильному дизайну.

Apple MagSafe

Apple має чудове рішення для бездротової зарядки у вигляді MagSafe-пристрою. За допомогою потужних магнітів заряджання надійно закріплюється на задній поверхні iPhone, що забезпечує ідеальне позиціонування та безперебійну безпечну зарядку. MagSafe працює як Qi-сумісний бездротовий зарядний пристрій, тому ви можете заряджати будь-який iPhone, починаючи з iPhone 8, а також AirPods.

Підставка для бездротової зарядки Belkin

Така підставка для бездротової зарядки від Belkin може стати чудовою альтернативою оригінальній зарядці. Аксесуар призначений для швидкого заряджання сумісних телефонів потужністю до 15 Вт, тому у вас не повинно виникнути проблем із новим iPhone. Решта пристроїв, що підтримують Qi, заряджаються на потужності 5 Вт, включаючи Apple Airpods та інші.

Док-станція для бездротової зарядки Belkin 3-в-1

Ця зарядна станція від Belkin дозволяє проводити одночасне заряджання iPhone, AirPods і Apple Watch, що дозволить значно заощадити свій час на зарядці пристроїв. Максимальна потужність заряджання становить 7,5 Вт для iPhone і до 5 Вт для годинника або бездротових навушників. Док-станція сумісна з усіма моделями iPhone, що підтримують бездротове заряджання, а також з усіма версіями Apple Watch.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист