NAVKA презентувала фінальний кліп з циклу “Щедрий вечір”

Яскрава та автентична NAVKA презентує фінальний кліп циклу “Щедрий вечір”, відео на давно забуту дуже унікальну Йорданську пісню «Ой на леді, на Йордані!». 

Вона взята з фотографії старого видавництва і дуже мало людей про неї чуло. Кліп на цю пісню відзняли у Розтоках на Путильщині. 

“Знімали ми у надзвичайному селі Розтоки на Буковині. Це місце, де народилось багато славних українців. Надзвичайні краєвиди, вражаюча природа - це все про Розтоки. Особливу увагу наша знімальна команда приділила Смугарським водоспадам.Також, цікавий факт, у кліпі відзнялись місцеві жителі” - розповіла NAVKA.
NAVKA традиційно вражає своїми автентично-сучасними українськими вбраннями та вже давно вважається амбасадором українських дизайнерів

“Про кліп на пісню «Ой на леді на Йордані» я переживала найбільше і готувалась найдовше. Адже самі слова вже диктують тобі умови! Тому перше з чого почала - це вбрання! Воно мало би бути автентичним, але сучасним, ефектним, але природнім. І вперше в моїй історії зйомок я більш ніж за місяць вже була вбрана: надзвичайний кожух від бренду «DIVchA», спеціально для мене розроблена різдвяна сорочка-вибійка від Меланки-Ветеранки та вінок від Ірини Олонічевої (бренд Kvitka)” - поділилась співачка.

Без курйозних ситуацій не обійшлось, три людини зі знімальної команди NAVKA провалились під кригу. На щастя, все обійшлось, але адреналіну команді артистки це безумовно додало.
На кожен трек з альбому “Щедрий вечір” NAVKA відзняла якісний кліп, це вже другий відеоальбом у кар’єрі NAVKA. Нагадуємо, співачка запустила власний масштабний проєкт “Україна в піснях” у якому осучаснила 13 українських народних пісень, відзняла 13 кліпів з наймальовничіших куточків України.

Кліп “Ой, на леді на Йордані” доступний на офіційному YouTube-каналі NAVKA.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист