НАРОДНА МАНТРА ДЛЯ КОЖНОГО УКРАЇНЦЯ ВІД JERRY HEIL

КОХАЙТЕСЯ, ЧОРНОБРИВІ, ТА НЕ З МОСКАЛЯМИ

З одеситами кохайтесь

З васильківчанами

Кохайтеся з львів‘янами

З Франківськом любіться

Затискайтесь з киянами

В херсонських теплицях

Нова пісня «КОХАЙТЕСЯ ЧОРНОБРИВІ» виникла як ТікТок забава, щоб підняти настрій собі й українцям, а перетворилася в повноцінний трек, бо зібрала в соцмережі вже 12+ тисяч користувацьких відео, які сумарно конвертуються в десятки мільйонів переглядів у цій мережі ще до офіційного релізу.

Посилання на тренд: https://vm.tiktok.com/ZMNpnRBRd/

Це не просто пісня-мем, це «мантра» кожного українця, слова якої взято з віршів легендарного поета та пророка Тараса Шевченка, що несе за собою потужну соціальну місію!

Динаміка та нотки українського колориту у пісні не залишить жодного слухача байдужим! Приємно здивує на початку пісні й панчлайн від президента Володимира Зеленського, зі слів якого й розпочинається трек!

«Мені здається, у нашій країні ніхто не робить такі потужні панчлайни, як наш президент, який навіть зараз попри свій статус час від часу дозволяє собі жартувати і дуже влучно це робить: під час промов, на засіданнях, на виступах перед Європарламентом. Тому ми взяли і вирізали шматок промови президента, де він звертається до народу України і закликає нас об’єднуватися».

А лірично заспіваний другий куплет пісні «КОХАЙТЕСЯ ЧОРНОБРИВІ» — це заряд патріотизму, про те, як Jerry Heil бачить сучасних українців!

«У другому куплеті я додала рядок «проросли із чорноземів, бо кохалися у збіжжі». Так ось цю фразу «ми проросли із чорноземів» колись в коментарях написав мені мій підписник, коли я дала клич, щоб написати разом пісню. І ось цей коментар «в’ївся» мені у  пам’ять і, бачите, прожив аж до моменту написання цієї пісні, мабуть, таки чекав свого часу».

Заряджаємося позитивом разом слухаючи трек «ЧОРНОБРОВІ»!

«З впевненістю можу сказати, що  перебуваючи в Європі, я у жодного народу не бачила такого єднання зі своїми предками. А в українців це закладено на генетичному рівні».

Посилання на соцмережі:

Instagram: https://instagram.com/thejerryheil?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Телеграм: https://t.me/jerryheil  

Тік Ток: https://www.tiktok.com/@jerryheil?_t=8Uj92RJRogQ&_r=1

YouTube: https://youtube.com/c/JerryHeilOfficial 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист