Нацвідбір на Дитяче Євробачення-2022 — встигніть подати заявку

Суспільне Мовлення приймає заявки на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2022 останній тиждень. Усі охочі віком від 9 до 14 років можуть подати заявку із власною оригінальною піснею до 23 серпня

«Хочемо вам нагадати, що зараз буде Дитяче Євробачення і дуже важливо, закликаємо всіх піти на це Дитяче Євробачення. Дітвора, хто співає, підіть на це Євробачення і виграйте його! Удачі всім!» — надихнули Олег Псюк і Тимофій Музичук з гурту «Kalush Orchestra». 

Учасниці попередніх конкурсів Дитячого Євробачення також закликали брати участь у цьогорічному конкурсі.

«Чудова новина: Дитяче Євробачення від України відбудеться! Тому не зволікай та подавай свою заявку вже зараз. Та, може, саме ти станеш наступним у нашій євробаченській сім’ї. Удачі та успіху!» — надихнула учасниця Дитячого Євробачення-2021 Олена Усенко.

До закликів брати участь у конкурсі доєдналася й учасниця Дитячого Євробачення-2018 Даріна Красновецька

«Вже розпочався прийом заявок на новий відбір, тому ти, молодий музикант, який просто зараз дивиться це відео, маєш змогу подати свою заявку та спробувати свої сили у відборі. І, можливо, саме ти представлятимеш Україну на Дитячому Євробаченні-2022 у Єревані. Тому бажаю тобі успіху!» — зазначила Даріна

Всі охочі, незалежно від країни теперішнього перебування дитини, мають заповнити й подати заявку на сайті нацвідбору junior.eurovision.ua. Участь у нацвідборі можуть взяти діти від 9 до 14 років. Приймання заявок триватиме до 23 серпня.

Подати заявку можуть як сольні виконавці, так і гурти, склад яких не перевищує 6 осіб, із власною оригінальною піснею. Вимоги до конкурсної пісні передбачають тривалість від 2,5 до 3 хвилин. Текст пісні має бути щонайменше на 60% українськомовним. Пісня учасника нацвідбору не повинна бути оприлюдненою до 1 травня цього року.

Серед заявок, які відповідатимуть умовам Положення, оберуть фіналістів. Цьогоріч фінал нацвідбору Дитячого Євробачення-2022 відбуватиметься в онлайн-форматі. До фіналу потрапить до десяти учасників.

Анна Тульєва розповіла, як заповнити заявку на участь у нацвідборі

Зазначимо, 20-й Дитячий пісенний конкурс Євробачення проходитиме 11 грудня в Єревані (Вірменія). Минулого року в Парижі 14-річна Малена здобула перемогу серед 19 країн-учасниць. Для Вірменії це друга перемога на Дитячому Євробаченні. Україну в Парижі представляла 14-річна переможниця національного відбору Олена Усенко з піснею «Важіль» та посіла 6-е місце.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника від України, а також забезпечує участь представника України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2022

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист