НАЦІОНАЛЬНА КОМАНДА УКРАЇНИ ПРОВЕЛА В КИЄВІ ПЕРШЕ ТРЕНУВАННЯ В РАМКАХ ЖОВТНЕВОГО ЗБОРУ

Зважаючи на те, що футболісти приїхали зі своїх клубів у різних фізичних кондиціях, тренування не було пов'язане з серйозними фізичними та ігровими навантаженнями. 

Кому теніс-бол, а кому — фартлек 

Для початку головний тренер Андрій Шевченко зібрав колектив у центральному колі, розповівши про характер сьогоднішньої роботи. Після загальної розминки команда розділилася на групи. Футболісти, що грали в неділю, а таких — більшість, одразу ж сформували трійки та двійки для гри в теніс-бол.

У той же час четверо гравців, які не грали вчора, або грали зовсім мало (Ракіцький, Зінченко, Сидорчук та Артем Кравець) упродовж 15-ти хвилин займалися під керівництвом тренера із фізпідготовки Івана Баштового. Бігова робота, що включала чотири хвилини фартлеку (інтервальний біг різним темпом), була покликана підтримати функціональний стан гравців, що не мали достатнього ігрового навантаження.

Після цього четвірка розділилася на два дуети й собі побуцала м'яча через сітку. 

Два Кравці та ще шестеро легіонерів 

Після від'їзду травмованих Буяльського й Бєсєдіна та приєднання Артема Кравця, якого Андрій Шевченко довикликав сьогодні, у київському таборі збірної 16 гравців. Як ми вже повідомляли, найближчої ночі до Києва прилетить ще один Кравець — Василь. Решта легіонерів приєднається до збірної вже в Генуї. 

Відпочинок для Ярмоленка 

У сьогоднішньому тренуванні не брав участі Андрій Ярмоленко. Один із лідерів збірної потребує невеликого відпочинку у зв'язку із тонусом привідного м'язу. Ярмоленко тривалий час грає на знеболювальному, відтак два-три дні індивідуальних занять дозволять його організму отримати необхідний релакс, щоби в бойовій готовності підійти до матчу Ліги націй з Чехією. Завтра вранці національна команда залишить столичний готель Alfavito, аби о 12.20 вилетіти до першого місця призначення — столиці італійської провінції Лігурія — Генуї. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист