Moose Knuckles - ікона канадського стилю для всього світу

Moose Knuckles - бездоганність і функціональність, відтворені кожною деталлю
Даний надзвичайно популярний бренд з'явився відносно недавно, хоча історично роком його зародження можна назвати 1927-й. В силу обставин тільки в 2007-му Віллу Похо вдалося його відтворити, виконуючи університетську курсову роботу. Він так відмінно впорався з поставленим завданням, що це змогло перерости в успішний бізнес. Уже в 2008-му були відкриті перші магазини, і з тих пір зростання продажів пішло на тисячі відсотків. До речі, якщо ви гадаєте над логотипом, то він зображує відбиток копита оленя, символізуючи єднання лейбла з природою, але про це пізніше. Moose Knuckles - виключно канадський бренд з власними виробництвами. Йому першому вдалося вивести свій одяг не просто на п'єдестал товарів національної промисловості. Компанія перетворила свою продукцію в інтернаціональний модний тренд, про який заговорили на всіх континентах.

Як годиться переважному клімату країни походження, бренд акцентований саме на зимових колекціях. При цьому він досить варіативний і пропонує як міські куртки для робочих буднів, так і стильні пуховики для суворих погодних умов. У фірми безліч зіркових шанувальників, так наприклад Олівія Палермо часто світилася в об'єктивах фотоапаратів на прогулянках у фірмовій парці.

Це функціональний і зручний одяг, який універсально підходить до будь-якого образу. У компанії не скупляться на преміальні компоненти. Утеплення використовують натуральне - пух і перо птиці. У деяких випадках це може бути поліамід, про що ви дізнаєтеся з картки опису. Коміри виготовляються з хутра різних тварин, найчастіше зустрічається песець. У виробничому процесі фірма намагається максимально гуманно ставиться до природи і постійно інвестує в осучаснення і безвідходність виготовлення. Також вона використовує екологічно чисті або перероблені компоненти, щоб наносити довкіллю менший збиток. А ще речі просто чудово пошиті, і в деяких моментах крій і пошиття здійснюється вручну. Лейбл займає преміальний сегмент, проте ціни на нього не захмарні. Особливо це актуально під час сезонних розпродажів і акцій, які ви можете застати в мультибрендовому інтернет-магазині Saks'85. Він є офіційним представником виробника в Україні і гарантує оригінальну якість кожної позиції. Будь-які обновки можна придбати онлайн з доставкою по всій Україні. Якщо покупка з якихось причин вам не підійде, ви можете її легко повернути або обміняти, заповнивши невелику анкету, вкладену в посилці.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист