МІША РОМАНОВА РОЗБУРХАЛА УЯВУ ФАНІВ НОВОЮ ПАЛКОЮ ФОТОСЕСІЄЮ

Міша Романова - головна героїня першого весняного номера журналу TOUCH.

Для зйомки артистка приміряла речі від відомих брендів, серед яких CHANEL, VERSACE, MANOLO BLAHNIK, GUCCI, DIAMOND LOVE UA, LA MUSA, BLAZY SHOWER і ін.

Відверті і сміливі наряди демонструють ідеальну фігуру Міші, яка, за її словами, після пологів стала навіть краще, ніж за часів роботи в колективі «ВІА ГРА»! Фотосесія показує один день з життя зірки, яка постійно знаходиться в русі і змінює образ за образом, завжди залишаючись чарівною.

Строгий світлий костюм з капелюхом і яскравими аксесуарами для ділових зустрічей в місті, пікантний варіант укороченого вечірньої сукні і спокусливі луки в боді, коли насичений день підходить до завершення. 

При цьому сама Міша Романова не вважає себе ідеальною: для неї ключ до жіночої сексуальності - не в прагненні до ідеалу, а в тому, щоб бути собою і відчувати щастя. Також співачка поділилася Лайфхаком, як зберігати прекрасну форму і не набирати вагу навіть в період карантину.

«Секрет моєї фігури - в дисципліні! Навіть коли цього зовсім не хочеться, я весь час займаюся спортом», - відверто зізнається артистка, яка суворо дотримується системи здорового харчування. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист