У сезон із кукурудзи можна робити не лише закуски або додавати її до салатів, а й готувати солодкі страви. Томлена в молоці з медом вона виходить дуже соковитою та ароматною, а кокосова стружка надає їй оригінального смаку. Любителі кукурудзи оцінять!
1 качан кукурудзи
500 мл молока
2 ст. л. меду
1 ст. л. кокосової стружки
Кукурудзу очистити від листя, розділити на 2-3 частини залежно від розміру і викласти в невеликий сотейник (вибирайте такий посуд, щоб не використовувати багато молока при варінні).
Залити кукурудзу молоком, додати мед та кокосову стружку. Варити, періодично перевертаючи, 15-30 хвилин (час залежатиме від кукурудзи – чим вона молодша, тим менша тривалість варіння).
Після цього перекласти у форму для запікання, полити молоком, у кому варилася. І поставити в попередньо розігріту до 200°С духовку на 5-7 хвилин.