MASHA DANILOVA заспівала пісню про вічне кохання

Сьогодні MASHA DANILOVA запрем'єрила роботу про вічне кохання. У новій пісні «Рояль» Маша показала два різних покоління, але одну пару, яка пройшла весь тернистий шлях життя.

У цьому чарівному творі, співачка з розкішною поезією описує моменти близькості та спільного переживання у молодшому і старшому віці. У процесі створення пісні було використано реальні історії обох пар з кліпу, які попри всі проблеми та негаразди, досі продовжують бути разом та насолоджуватися один одним. Її текст, який поєднаний з витонченими музичними образами, приваблює слухача своєю простотою та красою співу.

«У цій пісні, я ставила за мету подарувати кожній людині можливість знову насолодитися емоціями внутрішніх переживань, що випробовує на собі кожна, хоч раз по-справжньому закохана людина. А людям, які досі не були закохані - повірити, що справжня любов існує, і вона обов'язково буде у кожного з них. Я знаю, що у моїх дідуся та бабусі особлива історія кохання, а найголовніше: вона вічна», - прокоментувала співачка.

«Рояль» стане незабутнім моментом для кожної зачарованої людини сутністю романтичних стосунків, вражаючи своєю проникливістю та правдою життя.

Пісня доступна для прослуховування на всіх музичних платформах, а кліп вже доступний на YouTube.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист