Маніфест природної краси та самоcприйняття без фільтрів в новому кліпі співачки Марі Чеба

Українська співачка та авторка пісень Марі Чеба представила кліп на новий сінгл “Лотоси”.

Пісня „Лотоси”, зображує відродження співачки після періоду внутрішнього оніміння, спричиненого новою пандемічною реальністю, глобальною меланхолією та почуттям безнадії. 

Квітка лотоса — це давній символ чистоти та просвітлення. Незважаючи на брудну воду, в якій цвіте лотос, він випромінює силу там, де немає ознак життя чи краси. Ця пісня — ода внутрішній силі, яка долає життєві труднощі та знаходить красу зсередини.

Режисер кліпу Андрій Корень, чоловік Марі, спеціалізується на фешн та нюд фотографії. Він працює зі світлом і витончено зображує естетику жіночого тіла. Це перша спільна робота пари в жанрі нюд. Ключовим елементом їх візуальної роботи є заява на тему стандартів краси в сучасному мистецтві та суспільстві. "Лотоси" - це маніфест природної краси та самоприйняття без фільтрів.  

Вокальні здібності української артистки високо оцінила світова музична спільнота. Марі Чеба отримала титул "найкращий жіночий вокал" за версією Trip Hop Nation і була номінована в категорії "Відкриття року" на премію "Yuna". Співачка також прийняла участь у благодійному турі «Підтримай своїх» в зоні АТО на Сході України, разом з такими артистами як Руслана, М. Бурмаком, Т. Матвієнко, А. Мірзоян, Злата Огневич, А. Приходько, Ярмак та ін. Для Марі Чеба музика — це її справжня суть. У своїй роботі вона досліджує теми любові, вразливості, жіночності та справжньої внутрішньої краси.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист