МАКС БАРСЬКИХ ЗАПУСКАЄ ДЕБЮТНУ КОЛЕКЦІЮ ОДЯГУ

Макс Барських продовжує тішити своїх шанувальників сюрпризами. Цього разу артист приємно здивував, повідомивши про запуск власної лінійки одягу під брендом NICK VANGARD.

Це його особиста історія шляху, яка склалася завдяки інтересу до світу моди та самореалізації в музиці.

Завдяки художній освіті, Барських вдалося самостійно втілити ідеї, накопичені за час творчого шляху і реалізувати в межах дебютної колекції. 

"Я з дитинства цікавився світом моди. Збирав вирізки з журналів, дивився покази, вивчав історії різних модних будинків і дизайн в цілому. Але потім в моєму житті з'явилася музика і я відклав інтерес до фешн на невизначений термін. Зараз всі накопичені ідеї і знання я втілюю в бренд NICK VANGARD. Спробувавши себе у новому напрямку, я вивчив всі нюанси виробничого процесу, знайшов команду талановитих людей, самостійно створив ескізи. Вийшла повноцінна колекція з продовженням та планами", - поділився Макс. 

Дебютна колекція Industrial Habits - це одяг для "рокзірок нового покоління", для тих, хто відчуває моду за рамками кліше. Лінійка артиста - це глибокі вирізи і мерехтливі тканини, ультракороткі сукні та жакети прямого крою. Головні кольори колекції - чорний та золотий. 

Віжуал концептуального кампейну був створений незмінним режисером всіх відеоробіт артиста Аланом Бадоєвим. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист