Лінійка ігрових ноутбуків від компанії HP 2021 року: огляд HP Pavilion Gaming

Ігровий ноутбук HP Pavilion може здатися пережитком минулих років, з огляду на активне зростання лінійки HP Omen, але Pavilion створений зовсім для іншої аудиторії і теж має що запропонувати покупцям.

Ціни на моделі відрізняються, але відносяться до категорії доступних. Ігровий ноутбук Pavilion коштує всього 33 999 грн за базову модель з екраном 15.6 ", процесором Intel Core i5-10300H і GTX 1050 останнього покоління. Модель з максимально продуктивною начинкою: Intel Core i7-10750H, 16 ГБ оперативної пам'яті DDR4, Nvidia GeForce GTX 1660 Ti, твердотільний накопичувач M.2 256 ГБ і жорсткий диск, ємністю 1 ТБ, можна купити за 38 141 грн. Ви можете змінювати конфігурацію специфікацій відповідно до вашого бюджету.

Вбудована пам'ять представлена в різних варіантах. Компанія HP пропонує ноутбуки з твердотільними накопичувачами 256 ГБ, а також моделі, ємністю 512 ГБ, але за мірками сучасних комп'ютерних ігор, це не так вже й багато. Тому для професійних геймерів завжди краще вибирати пристрої, в яких флеш-пам'ять представлена тандемом HDD + SSD ємністю 256 ГБ / 1 ТБ.

Дизайн

Ноутбук Pavilion виглядає досить сучасно і має агресивні деталі дизайну, що підкреслюють його приналежність до ігрової категорії. Моделі мають такий же центральний шарнір, що і Omen 17, майже прямокутної форми. Але для Omen вибрали полірований метал всередині та зовні, а Pavilion має матово-чорну обробку і фірмовий логотип HP замість емблеми Omen.

Моделі з невеликою діагоналлю екрану можна брати з собою куди завгодно. Це варіант для людей які працюють з ноутбука, але віддають перевагу комп'ютерним іграм для розваги у вільний час. Для підсвічування в лептопах HP використовували ефектні смарагдові відтінки, які з клавіатури перекочували й на логотип.

За замовчуванням для ігрового ноутбука Pavilion використовується стандартний IPS-екран 1080p з частотою оновлення 60 Гц. Чи не кожен ноутбук повинен мати дозвіл 144 Гц або 4K, але він повинен бути досить яскравим.

"Залізо"

У HP є варіанти на процесорах Intel Core i5 або Core i7 11-го покоління. В якості відеокарти в основному використовується GTX 1 660 Ti. Це середня модель, з потужністю десь між GTX 1060 останнього покоління і RTX 2060 і без можливостей трасування променів. Можна сказати, що в плані продуктивності у даної лінійки повний порядок. Про це говорять результати безлічі незалежних тестів і загальна інформація про можливості встановленого заліза.

Отже, ми рекомендуємо вибирати ноутбуки лінійки HP Pavilion Gaming за:

  • наявність покриття антивідблиску екрану; 
  • гарна різноманітність портів, яка включає слот для карт пам'яті SD; 
  • наявність моделі з відеокартою GeForce RTX 2060 6 ГБ; 
  • використання швидкого SSD диска PCI-E 3.0 x4 і додаткового HDD; 
  • 11 годин автономної роботи; 
  • ігровий дизайн з трохи збільшеним тачпадом; 
  • тиху роботу. 

В цілому, ігровий ноутбук Pavilion залишив враження ідеального компромісу між портативністю та потужністю.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист