КВИТКИ У ПРОДАЖУ: ПІДТРИМАЙ ЗБІРНУ УКРАЇНИ В ЛЮКСЕМБУРЗІ В МАТЧІ ВІДБОРУ ДО ЄВРО-2020!

Після першого матчу відбору до ЄВРО-2020 з командою Португалії, який відбудеться 22 березня поточного року, національна збірна команда України вирушить до Люксембургу, де 25 числа о 20:45 (місцевий час) на стадіоні «Жозі Бартель» проведе другий виїзний матч кваліфікації Чемпіонату Європи Люксембург – Україна.

Для бажаючих підтримати команду в Люксембурзі, з 17 січня відкрито продаж квитків до українського сектору на цей матч.

Вартість квитків

Федерація футболу Люксембургу встановила ціну на квиток в українські сектори: 15 євро (530 грн) та 25 євро (900грн). Сума в національній валюті вказана з урахуванням вартості адміністративних витрат, придбання валюти та комісії банку за переказ коштів. Додатковий сервісний збір у розмірі 8% сплачується за послуги компанії esport.in.ua.

Як купити квиток:

 — квитки продаються он-лайн виключно на  сайті www.esport.in.ua

— одна особа може замовити не більше чотирьох квитків;

— при замовленні обов’язково необхідно надати свої особисті дані та дані інших осіб, для яких ви замовляєте квитки (номер закордонного паспорта, ім’я та прізвище, як вказано у паспорті, дату народження, місце проживання);

— квитки не іменні, проте, з міркувань безпеки, Федерація футболу Люксембургу рекомендує збирати паспортні дані.

Як отримати квиток:

 — про отримання квитків, придбаних через сайт www.esport.in.ua, буде повідомлено ближче до події шляхом надсилання листа на електронну адресу замовника;

— для отримання квитків обов’язково мати при собі роздруковані сертифікати на отримання квитків та паспорти. Такі сертифікати надійдуть на вашу електронну адресу після здійснення процедури оплати.

Важливо!

- квитки поверненню та обміну не підлягають!

- квитки продаються в сектор для українських уболівальників. Конкретні ряд та місце не вказуються.

Нагадаємо, що зараз також відкрито продаж квитків на матч Португалія-Україна.

Після двох березневих виїзних матчів, Португалія – Україна та Люксембург – Україна, у червні 2019 року національна збірна України проведе перші два домашні матчі кваліфікації Чемпіонату Європи 2020: 07.06 – Україна – Сербія, 10.06 – Україна – Люксембург. Слідкуйте за інформацією про місця проведення та старт продажу квитків на домашні матчі і вболіваємо за Україну в Португалії та Люксембурзі!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист